banner113

CHP Milletvekili Adayı Karaboğa: Tarımın sorunlarını çözmek bizim görevimiz

Seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’nde faaliyet yürüten esnaf ve çiftçileri ziyaret eden CHP Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa, çiftçilere söz vererek, “Sulama kanallarının tamamı bir an önce tamamlanacak. Elektrik problemin çözülecek. Traktörün ve tarımsal desteklerin artık haczedilmeyecek ve çektiğin zulüm artık son bulacak.” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Karaboğa: Tarımın sorunlarını çözmek bizim görevimiz

14 Mayıs seçimleri için seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin Milletvekili Şükrü Karaboğa, bu kapsamda Kızıltepe Akziyaret yolu üzerindeki Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti. Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Karaboğa, merkezdeki esnafla buluştu, 14 Mayıs seçimler için destek talebinde bulundu.

Beraberindekiler, ziyaretler kapsamında STK ve oda temsilcilerinin yanı sıra sanayi sitesi, işyeri ve köy ziyaretlerini de sürdüren CHP adayı Karaboğa, ziyaretlerinde 14 Mayıs milletvekili genel seçimleri için destek istedi.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Karaboğa, şunları kaydetti:

“Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezinde Başkan Sn. Mehmet Şerif Öter eşliğinde çiftçi ve esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik.

Mezopotamya Ovasında dünyanın en kaliteli ve besin değeri en yüksek olan hububatları yetişebilmektedir. Böylesine güzel bir coğrafyada tarımın Dünyadaki başkenti Türkiye olması gerekirken maalesef hala temel sorunlarımız çözülememekte aksine daha da artmaktadır.

Bizler bir karış toprağımız bile boşta kalmasın diye çabalarken çiftçimiz haklı olarak; elektriğim kesilecek mi, mahsul fiyatları düşecek mi, zarar edecek miyim gibi temel sıkıntılarla uğraşmaktadır.

Şunu hepimiz bilmeliyiz. Tarım olmadan sanayi olmaz. Sanayi olmadan ihracat olmaz. İhracat olmadan ekonomi düzelmez. Bu piramitteki ilk basamak tarımdır. Tarımın sorunlarını çözmek de bizim görevimizdir.

Sana sözüm olsun çiftçi kardeşim. Sulama kanallarının tamamı bir an önce tamamlanacak. Elektrik problemin çözülecek. Traktörün ve tarımsal desteklerin artık haczedilmeyecek ve çektiğin zulüm artık son bulacak.

Sen ekeceksin ki biz büyüyeceğiz. Biz büyüyeceğiz ki sen kazanacaksın.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER