banner113

Yeşil Sol Parti Artuklu’da esnaf ziyaretinde bulundu

Milletvekili genel seçimi çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Artuklu ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Yeşil Sol Parti Artuklu’da esnaf ziyaretinde bulundu

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti, seçime günler kala Mardin ve ilçelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Mardin milletvekili adayı Saliha Aydeniz beraberinde Kürdistan Sosyalist Partisi (PSK) Başkanı Yardımcısı Bayram Bozyel ve Azadi Partisi Genel Başkanı Ayetullah Aşti’den oluşan heyet ve partililerle birlikte gittikleri Kızıltepe ilçesine bağlı Akziyaret Köyü’nde çok sayıda kişi tarafından karşılandı.

Karşılama ardından araç konvoyu ile Mardin’e giden heyet Kızıltepe ilçesinden geçerken halkı kitleye slogan ve alkışlarla destek verirken Artuklu ilçesine geçen Aydeniz ve beraberinde ki heyete burada görevden alınan büyükşehir belediye başkanı Ahmet Türk’de katılarak kendilerine eşlik ederek eski Mardin’de coşkulu bir yürüyüş gerçekleştiren Yeşil Sol parti burada esnaf ziyaretinde bulundu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER