banner113

Milletvekili Adayı Kılıç’tan “Erdoğan mitingine” davet

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşları, 10 Mayıs Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Mardin büyük mitingine davet etti.

Milletvekili Adayı Kılıç’tan “Erdoğan mitingine” davet

Mardin merkez Artuklu ilçesinde seçim çalışmalarına çeşitli ziyaretlerle devam ettiren AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, bu kapsamında Mardinan AVM’de faaliyet yürüten esnafı ziyaret etti. AVM’de bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Adayı Kılıç, Mardinli hemşehrilerini Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı mitinge davet etti.

Temaslarının ardından gazetecilere açıklama yapan AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye davet ettiklerini, samimi yaklaşımlarından ve muhabbetlerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

10 Mayıs Çarşamba günü saat: 16.30’da 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük mitingin yapılacağını hatırlatan Kılıç, yapılacak büyük mitinge tüm Mardinlileri davet etti.

Kılıç, “Kendi değerlerimiz üzerinde ayağa kalkacağımız, dünyada söz ve karar sahibi olacağımız bir yüzyılı başlatıyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefi sadece AK Parti’nin hedefi değil, 85 milyon aziz milletimizin ortak hedefidir. Mardinli hemşehrilerimizin de Edirneli kardeşlerimizin de hedefidir. Hatta ve hatta bu millete, bu ülkeye gönlü bağlı olan tüm dostlarımızın yüzyılıdır. 14 Mayıs seçimlerini bu anlamda çok önemlidir. Ümit ediyorum ki; milletimizin kararlılığı ve desteğiyle 14 Mayıs akşamında büyük zaferle çıkacağız ve Türkiye Yüzyılının zaferini coşkuyla, halaylarla, türkülerle, dualarla kutlayacağız. 14 Mayıs’ta öyle bir kazanacağız ki; hiçbir kimse kaybetmeyecektir.” dedi

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER