banner113

Kızıltepe Belediyespor, Ardahan Gençlik Spora set vermedi,Kızıltepe Bld. 3 - 0 Ardahan Gençlik Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig Erkek D Grubunda mücadele eden Voleybol Takımı ligin 3.haftasında Ardahan Gençlik Sporu mağlup etti.

Kızıltepe Belediyespor, Ardahan Gençlik Spora set vermedi,Kızıltepe Bld. 3 - 0 Ardahan Gençlik Spor

18.11.2012 tarihinde Kızıltepe Spor Salonunda oynanan maçta sezona kupa hedefiyle başlayan Kızıltepe Belediyespor  maçın üç setini de rakibine oranla üstün bir oyunla mağlup etti.

 Kızıltepe Belediye Spor Voleybol Takımı, rakibi Ardahan Gençlik Sporu  Set Vermeden 3-0 yendi.

Setler 25-18 ilk set, ikinci set 25-10   , ücüncü set 25-20.

 Kızıltepe Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Kızıltepe Belediyespor kulüp başkanı Aslan Basboğa,Kızıltepe Belediye Spor şube Sorumlusu İbrahim ARAÇ, Kızıltepe Belediye Encümeni  Hamdullah Bulut, Mardin Gençlik Hiz etleri Şube Müdürü Hadi Çomaktekin, Mardin voleybol il temsilcisi Samim Alkan, Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol  Antrenörü  Servet Boran ve çok sayıda voleybol sever  izleyici olarak katıldılar.

Kızıltepe Belediyespor kulüp başkanı Aslan Basboğa;Sezon başında yaptığımız transferlerle güçlü bir takım kurduk.Bu galibiyetten dolayı oyuncularımızın gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.Takımımızın  gösterdiği üstün performansla kalan maçlara da aynı şekilde yansıtarak ligi en üst sırada bitireceklerini belirti.

Kızıltepe Belediye Spor Spor Sorumlusu İbrahim ARAÇ ise şu açıklamalarda bulundu.”Tüm maçlarımıza iyi hazırlanıyoruz,galibiyetten dolayı oyuncularıma teşekkür ederim. Ayrıca bu galibiyetlerimizi Kızıltepe halkına armağan ediyoruz” dedi.

Sezonun 2. haftası geride kalırken puanını 4’e yükselten Kızıltepe Belediyespor Voleybol Takımı,sezonun 4. haftasında deplasmanda Genç Kafkars ile karşılacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 00:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
amed
amed - 11 yıl Önce

takımın antrenörü büyük hocam hasan kösen' başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER