banner113

Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi Başkanı Yusuf Beken,İsrail`in Gazze`ye düzenlediği vahşi saldırıyı kınadı

Terörist İsrail`in Gazze`ye düzenlediği vahşi saldırıyı kınayan Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi, eli kanlı Siyonist katillere hadlerinin bildirilmesi gerektiğini belirtti.

Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi Başkanı Yusuf Beken,İsrail`in Gazze`ye düzenlediği vahşi saldırıyı kınadı

MARDİN - Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi Başkanı Yusuf Beken, yaptığı basın açıklamasıyla eli kanlı Siyonist katillerin Gazze`ye yaptıkları saldırıyı lanetledi. 

 
Eli kanlı Siyonist katillerin Gazze`ye yaptığı bu saldırının ilk olmadığını belirten Beken, "İslam âleminin bu acziyeti devam edecek olursa bu saldırılar devam edecektir. Tüm İslam ülkelerinin halkları şunu bilmelidirler ki, kesinlikle Müslümanların bağrından çıkan onların dertleriyle dertlenen cesaretli ve şahsiyetli yöneticilere ihtiyacımız vardır. Müslümanlar kendi aralarındaki tüm ihtilafları bir kenara bırakarak bütün güç ve küvetlerini birleştirmeleri gerekmektedir" dedi. 

 

Müminlerin kanlarının, Siyonist katillerin keyfi ve insaflarına bırakılacak kadar ucuz olmadığını ifade eden Beken, bu katilleri durdurmanın yolunun kesinlikle Güç ve kuvvet olduğunu vurguladı.
 
 


Beken son olarak, "Barbar Siyonistlerin saldırılarında şehit olan kardeşlerimizin şahadetini kutlar,1200`den fazla yaralıya da Yüce Rabbimizden acil şifalar diler, ailelerine ve yakınlarına sabrı cemiller niyaz ediyoruz" ifadeleri ile bitirdi.
 (Masum Erden - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2012, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER