banner113

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Öğretmenleri Unutmadı

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Öğretmenler Günü Dolaysıyle Kızıltepe Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler.

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Öğretmenleri Unutmadı

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, öğretmenler günü dolaysıyla Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı makamında ziyaret ederek öğretmelerin kutsal gününü kutlayıp iyi ve güzel yaşam dileklerini ilettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Öter, Başkan yardımcısı Menduh Çakar, Teşkilat Sorumlusu Veysi Güç ve Yusuf Taşkın, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı makamında ziyaret ederek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladılar.

Ziyaretten memnuniyetini belirten Bahçıvancı, Konuk heyete teşekkürlerini iletti. Bir şehirde güçlü, organizeli bir STKP’nın oluşu bir şanstır. Sizleri takdir ediyorum çalışmalarınızı takip ediyorum. İlçemiz için yararlı çalışmalar içinde olacağınızı biliyoruz. Bizleri unutmadığınız için bu duyarlılığınız için tüm öğretmenler adına teşekkür ve saygılarımı iletiyorum dedi.

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı ziyaretin ardından öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak 24 Kasım öğretmenler gününü kutladılar. Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına Başkan M.Şerif Öter adına yayınladığı mesajda:

“Kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretimin kalitesi bir toplumun dünya üzerindeki yerini belirler. Bir milletin çağdaş ülkeler seviyesine erişebilmesi eğitimin bilimsel yöntemlerle yapılması ile mümkündür. Kültür, sanat, bilim, teknoloji ve ekonomik alanlarda kalkınmış ve ilerlemiş olan uluslar, eğitim ve öğretim sorunlarını çözmüş toplumlardır.

Öğretmen; insanları eğiten, doğru ve yararlı işleri öğreten, çocuk ve gençlerin kişilik olgusunun olumlu yönde gelişmesini sağlayan değerli kimsedir. Öğretmenlerimiz yüklenmiş oldukları bu görevlerini her zaman layığı ile yerine getirmişler, bizim en değerli varlığımız olan çocuklarımızı eğitmişlerdir. Tüm gelişmiş ülkelerde insan kaynakları en önemli unsurdur. İnsan kaynaklarını topluma kazandıran, eğitimci öğretmenlerimizdir.

Bu özel güne anlam ve önemi açısından bakıldığında öğretmene gösterilen saygının aslında topluma verilen değerin bir göstergesi olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır. Bu bakımdan öğretmenler günü, fedakâr öğretmenlerimizin değerini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.

Bizde Kızıltepe STK Platformu olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. ” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2012, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER