banner113

Akdağ, Öğretmenler Gününü Kutladı

Ak Parti Mardin Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme ve Çevre Komisyonu Üyesi Abdurrahim Akdağ öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Akdağ, Öğretmenler Gününü Kutladı

Öğretmen, geçmişten geleceğe bir köprü olan ve zenginliklerin kuşaklara aktarılmasını sağlayan hayatımızdaki en önemli hazinelerimizdendir.  Hayatın gerçeklerini aklın ve bilimin ışığında öğreten, gelecek nesillerin bu anlayışta yetiştirilmesi yolunda karanlığa karşı aydınlığın meşalesidir.

 

         Geleceğimizin teminatı ve güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, kültürel değerlerimizi koruyup geliştiren, sorumluluk duygusu gelişmiş, ailesini, yurdunu ve milletini gönülden seven, bilgi ve becerilerle donatılmış olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz ve idealimizdir ve bu noktada değerli öğretmenlerimizin emekleri tartışılmazdır.

 

            Omuzlarındaki bu büyük sorumluluk ve görevleri sebebiyle sadece bir gün değil her zaman hatırlanmaları ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için var gücümüzle çalıştığımız öğretmenlerimize ne yapsak azdır.

 

            Aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

 

                                                                                              Abdurrahim AKDAĞ

                                                                                              Mardin Milletvekili

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2012, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER