banner113

Askere gideceği gün yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Kızıltepe - Viranşehir karayolu üzerinde yaşanan trafik kazasında ağır şekilde yaralanan fotoğraf stüdyosunda çalışan Mehmet Kandemir askere sevk edileceği gün yaşama veda etti.

Askere gideceği gün yaşamını yitirdi.
Bir hafta önce ailesiyle birlikte yakınlarının düğününe giderken Viranşehir karayolu üzerinde bulundukları aracın kazaya karışması üzerine önce babaannesi vefat eden Asker adayı Mehmet Kandemir, Beyin kanaması ve iç kanama teşhisiyle yoğun bakımda tedavi görmekte olduğu Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat etti.
 
Yaşanan kazadan yara almadan kurtulsaydı eğer bugün vatani görevi için Tokat'taki askeri birliğine teslim olması gereken Mehmet Kandemir'in acı kaybı yakınları ve arkadaşlarını adeta kahretti. Gece geç saatlerde naaşı alınarak Kızıltepe'deki Turgut Özal mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verilen Mehmet Kandemir'in yakın arkadaşları Viranşehir Karayolu üzerinde yaşanan trafik kazasının yol yapım çalışmaları ve yol üzerinde yeteri kadar uyarıcı levhalarının olmamasına bağlayarak ilgililere tepkilerini dile getirdiler. 
 
Mehmet Kandemir'in uzun süre kendisine ait işyerinde çalıştığı için yakından tanıdığını belirten  İhlas Haber Ajansı Kızıltepe Muhabiri İsmail Aydoğan, "Mehmet, hayat dolu, dost canlısı ve işini iyi yapmaya çalışan başarılı bir gençti. Normal şartlarda yaşasaydı eğer bugün Askerlik görevi için Tokat'a gitmiş olacaktı. Elim kaza önce babaannesini, ardından da onu aramızdan aldı. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah" dedi.

haber
ismail aydoğan

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER