banner113

Kız Meslek'ten Aşure Günü

Kızıltepe Kız meslek lisesi tarafından muharrem ayı nedeniyle bir aşure günü düzenlendi.

Kız Meslek'ten Aşure Günü

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Kız Meslek Lisesi, yiyecek içecek hizmetleri bölümü tarafından aşure günü etkinliği organize edildi. Bölüm öğrencilerine pratiklik kazandırmayı amaçlayan etkinlikte Kız öğrenciler davetlilerden tam not aldı.

 Aşure günü etkinliğine İlçe milli eğitim müdürü İbrahim Bahçıvan, Şube müdürleri, bazı okul müdür ve idarecileri, davetliler ile Okul idaresi katıldı.

 Kızıltepe Kız meslek lisesi müdiresi Gülseren Özlem Yıldız ve okulun yiyecek içecek hizmetleri bölüm şefi Bayram Köse, etkinliği yiyecek içecek hizmetleri bölümünün tanıtımı ve öğrencilere pratiklik kazandırmak için düzenlediklerini ve Muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle de Aşure günü olarak düzenlediklerini belirttiler.

 Kız meslek lisesi yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından yapılan aşure davetliler tarafından beğeni toplarken, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Bahçıvancı, Böylesi mübarek bir ay da aşure günü düzenlenmesinin güzel bir düşünce olduğunu belirterek, “Geleneklerimize sahip çıkmanın yanı sıra bizi en çok sevindiren öğrencilerimizin ortaya koydukları beceri ve başarıdır, kendilerini ve idarecileri tebrik ediyorum.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 22:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
tatar-MİDYAT
tatar-MİDYAT - 11 yıl Önce

insanı buyuk yapan kendi azmi ve sabrıdır.bu azimle büyük çalışmalara imza atacağınız inancındayım.müdüre hanım ve kendisine bu konularda desteklerini esirgemeyen gökhan kardeşimi kutluyorum......

rojbin özbek
rojbin özbek - 11 yıl Önce

özlem hoca çok güze çıkmış

SIRADAKİ HABER