banner113

Eski siyasetçilerden Faruk Kılıç’a destek ziyareti

Mardin’de, aralarında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarının bulunduğu kalabalık grup, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç’ı seçim koordinasyon merkezinde ziyaret edip desteklerini açıkladılar. Verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür eden Milletvekili Adayı Kılıç, çalışmalarına ilişkin heyete bilgi verdi.

Eski siyasetçilerden Faruk Kılıç’a destek ziyareti

Seçim çalışmalarının startının verildiği ilk günden beri Mardin’i karış karış gezen AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Milletvekili Adayı Kılıç’ın Kızıltepe’de açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi ise gece gündüz destek vermek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. En anlamlı destek ise eski siyasetçilerden geldi.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, önceki dönem Milletvekili Nihat Eri, önceki dönem il başkanları Lokman Sinanoğlu, Bahattin Uncu, önceki dönem Artuklu İlçe Başkanı Murat Bayar, Önceki Dönem Milletvekili adayı İbrahim Kösen, önceki dönem İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberlerindeki heyet, Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Milletvekili Adayı Kılıç’a desteklerini açıkladılar.

Verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür eden Milletvekili Adayı Kılıç, çalışmalarına ilişkin AK Partili heyete bilgi verdi. Seçim çalışmaları kapsamında Mardin’in 10 ilçesinde gidilmedik yerleşim yeri bırakmayacaklarını vurgulayan Kılıç, şunları söyledi:

“Gece gündüz demeden saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Mardin’in 10 ilçesinde gidilmedik yerleşim yeri bırakmama gayesindeyiz. Hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisiyle karşılaşıyoruz. Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh olduğunu özellikle görüyoruz. Ziyaretlerimizin ardından hamdolsun vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Muhabbet dolu, sevgi dolu, dua dolu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımız elimizi sıkıyor, kucaklıyor, bağrına basıyor. Her bir vatandaşımıza bize gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER