banner113

TOGEM, Çocuklara Kahvaltı Keyfi Yaşattı

Kurulduğu günden bu yana yaptığı etkinliklerle Mardinlilerin gönlünde taht kuran Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), dar gelirli ailelerin çocuklarına hafta sonu kahvaltı keyfi yaşattı.Mardin Belediye Başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu, TOGEM çalışanlarıyla birlikte farklı mahallelerden tespit edilen 50 çocukla kahvaltı yaptı.

TOGEM, Çocuklara Kahvaltı Keyfi Yaşattı

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan TOGEM, Yenişehir’de bulunan Burger King’te dar gelirli ailelerin çocuklarını kahvaltı için bir araya getirdi.


Farklı mahallelerde tespit edilen 50 kadar çocuk belediyenin özel servis aracı ile evlerinin önünden anne babasının rızası ile alınarak Yenişehir’deki Burger King’te kahvaltı için toplandı.Kahvaltının keyfini çıkaran çocuklar gönüllerince bir gün geçirdi.

Mardin Belediye Başkanı’nın eşi Fahriye Ayanoğlu kahvaltı öncesi sohbet ettiği çocuklardan isimlerini söyleyerek kendilerini tanıtmalarını istedi. Kendilerini tanıtmada zorluk çeken bazı çocukların bu durumu tebessümle karşılandı.

Bu tip etkinliklerle çocukların farklı anları da yaşamalarını amaçladıklarını söyleyen, Fahriye Aaynoğlu, “Çocukları sevindirmek bizi de mutlu ediyor.Belki de ömürleri boyunca unutamayacakları anları onlara yaşatmak istiyoruz.Onların minik gönüllerinde güzel ve her zaman hatırlayabilecekleri bir anıları olsun istedik.”dedi.


Kahvaltıdan sonra Burger King kendi hazırlattığı Burger King amblemi taşıyan balonları küçük misafirlere hediye etti.

Kahvaltıya,Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu’nun yanısıra, TOGEM Müdür’ü Dilay Özdener ve TOGEM çalışanları katıldı.



Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2013, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER