banner113

AK PARTİ’Lİ GENÇLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Ak Parti Kızıltepe Gençlik Kolları, Kızıltepe ilçesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Kürtçe yazılı Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını anlatan “Siyera Nebi” adlı kitabı Kızıltepe mülki amirlerine ve esnafa hediye ettiler.

AK PARTİ’Lİ GENÇLERDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Etkinliğe Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Gözüoğlu ve İl Yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kızıltepe Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Nilüfer İlk olarak Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Cengiz Demirkaya’ya siyer kitabını hediye etmekle yola koyuldular.

 Kızıltepe Kaymakamı Sayın Erkaya Yırık makamında ziyaret edilerek, kendisine kitap hediye edildi, Kızıltepe Kaymakamı Sayın Erkaya Yırık, Gençlerin bu farklı ve anlamlı etkinliğinden dolayı kendilerini kutlayarak, bu tür çalışmalarının devamını ve peygamber efendimize olan sevgiyi ne kadar anlatsak azdır dedi.

Ziyaretlerin devamında Kızıltepe İlçe Nüfus Müdürlüğü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, AB proje Ofisi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ziraat Bankası ve Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti ziyaret edilerek siyer kitabı hediye edildi.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti başkanı sayın Cemil Aydoğan ise;  Ak Parti il Gençlik koları tüm kadroları ile HZ. Muhamed’in kutlu doğum haftası ile ilgili gazeteciler cemiyet başkanlığımızı ziyaret etmeleri ve peygamber efendimizle ilgili bir kitap hediye etmeleri kurumumuz tarafından çok anlamlı bulunmuştur.Bu islami ve evrensel hizmetlerinden dolayı mezopotamya gazeteciler cemiyeti başkanlığı adına kendilerine teşekür ediyorum dedi.

 Resmi Kurum ziyaretlerinden sonra Kızıltepe Özgürlük Meydanındaki ilçe esnafı ziyaret edildi. İlçe esnafı yapılan etkinlik için Ak Partili gençlere teşekkür ederek, kutlu doğum haftalarını kutladı. Bu hafta içinde etkinliklere devam edeceklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Nilüfer, bir hadisi şerifte  ‘’Sahabeden bir zat, verilen hediyeyi kabul etmeyince, Resulullah efendimiz, sebebini suâl etti. O zat da, (Ya Resulallah, birinden birşey alan kimsede hayır olmadığını bildirdiğiniz için almadım) dedi. Peygamber efendimiz buyurdu ki: (O istemek suretiyle alınan şeylere mahsustur. Fakat siz istemediğiniz hâlde, size verileni alınız!)’’. Bizden verileni alan ve bizleri sıcak karşılayan  Kızıltepe halkına teşekkürlerini ileten Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Nülifer  gösterilen  ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek.Tüm İslam aleminin kutlu doğum haftasını kutluyorum dedi.  

 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2013, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER