Artuklu Belediyesi, memurları ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı.  Artuklu Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında yapılan imza töreninde  konuşan eş başkanlar;" Emeğin en yüce doğa olduğu şiarıyla , dik duruşuyla bilinen emek ve emekçinin  savunucusu Tüm.Bel.Sen. ile imzaladığımız sözleşmenin ekolojik ,  demokratik , kadın özgürlükçü , yerel hizmet anlayışımıza katkıda  bulunacaktır.Çalışanlarımıza başarılar diliyoruz"dediler.
Mardin  Artuklu Belediyesi ile yaptıkları sözleşmeden dolayı mutlu olduklarını  ifade eden Tüm Bel Sen Mardin Şube Başkanı İzzettin Karaboğa;Biz Tüm.Bel.Sen. Mardin Artuklu Belediyesi ile yaptığımız sözleşmeden dolayı mutluyuz.Artuklu imzaladığı bu sözleşmeyle emeğe ve emekçiye ne kadar önem  verdiğinin kanıtıdır. Devletin taşeron ve asgeri ücretle insanları  çalıştırmasını göz önüne alırsak, Belediyemizin sosyal ve özlük  haklarına katkı yapmıştır. Bizde Tüm.Bel.Sen olarak emeği geçen Eş  Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor, başarılı bir  yönetim göstermelerini bekliyor, başarılar diliyoruz.
Toplu sözleşme  töreninde Şube Başkanı İzzettin KARABOĞA TİS Sekreteri Salih ÇELİK ,  Örgütlenme Sekreteri Mehmet Ali DAL ve İş Yeri Temsilcisi Mehmet Tunç  Katıldı.
Sözleşme metninde Kadına Yönelik Şiddete, Fiziki ,  Ekonomik, Psikolojik sözlü şiddet uygulandığında , metres , kuma, berdel  , başlık parası ve küçük yaşta kız çocuğunu okula göndermeyen , küçük  yaşta kız çocuklarını evlendirenler ve yüz kızartıcı suç işleyen  Bel.Memurları bu toplu sözleşmeden yararlanamazlar.
25 kasım ve 8 mart dünya emekçi kadınlar gününde kadın çalışanlar üçretli izinlidirler.
21 mart nevroz bayramında tüm çalışanlar ücretli izinlidirler.                                    
            
              Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 01:38
            
            
                      
                       Artuklu'da Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Mardin Artuklu Belediyesi Tüm.Bel.Sen ile sözleşme imzaladı
              
          1
          Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Fırıncılarla...
        
            
          2
          Ademhan “Barış Süreci Heba Olmasın”
        
            
          3
          Mardin Gümrük Ve Sınır Kapısı Raporu Bakan Yazıcı’ya...
        
            
          4
          IŞİD Musul'u ele geçirdi ve Selahaddin'e ilerliyor
        
            
          5
          İşte Kaçırılan Türk Şoförlerin Kimlikleri!
        
            
          6
          Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanlarından İlk İcraat
        
            
          7
          Mardin Kütüphanesinde Bilgisayar Eğitimleri Başladı
        
            
          8
          Dedaş’tan Bölge Çiftçisine Pozitif Ayrımcılık
        
            
          9
          Şırnak'ta göçük altında kalan 3 madenci öldü
        
            
          10
          Mutlu Et, Mutlu Ol!
        
        
  SON DAKİKA HABERLERİ
  ANKETTüm Anketler
  NAMAZ VAKİTLERİ
  
              İMSAK
              GÜNEŞ
              
              ÖĞLE
              
              İKİNDİ
              
              AKŞAM
              
              YATSI
              SAYFALARTüm Sayfalar
  SIRADAKİ HABER