banner113

YAZAR GÜLSEREN MUNGAN'DAN STKP'YE ZİYARET

Yazar ve Şair Gülseren Mungan Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu ziyaret etti.

YAZAR GÜLSEREN MUNGAN'DAN STKP'YE ZİYARET
 İmza ve Söyleşi günü için Kızıltepe’ye gelen Yazar ve şair Gülseren Mungan ilk öykü kitabı olan Devran adlı eserini kitapseverlere imzalattıktan sonra Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Öter, Yönetim Kurulu üyeleri Menduh Çakar, Yusuf Taşkın ve Seval Begdaş’da hazır bulundu. Mungan ziyarette kitaplarını imzalayarak kendilerine sundu.

STKP ziyaretinde açıklamada bulunan Mungan, “Bende Kızıltepeliyim ama şu anda İzmir'de yaşıyorum ama buranın toprağı havasını oksijeni daima sayıklıyorum burası benim için çok anlamlı ve değerlidir. İnsan doğduğu yeri unutulmaz hele böyle bir önemli süreçte kesinlikle daima sizleri özlüyorum toprağımı dostlarımı Babamın geçmişi bize anlattıkları onun için her ne kadar uzakta isem de daima günlüm sizlerledir.” Diyen Mungan şöyle devam etti. “Bu ilçede böyle bir platformunun kurulması beni duygulandırdı o kadar derneğin bir araya gelip bir çatı altında birleşmeleri çok güzel bir olaydır hepinizi tebrik ederim Seval arkadaşın bana STKP’nın öğrencilere burs dağıtma olayını anlatı bu beni duygulandırdı. Onun için bende bu vesileyle sizleri görmeye geldim ve çıkan kitabımı sizlere sunmak istedim. Dedi.

Kızıltepe sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü M.Şerif Öter'de yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sayın Mungan'ı tebrik ediyorum. İlçemizden böyle değerli insanların çıkması bizi gururlandırıyor. Kendisini tebrik ediyoruz kitabını de memnuniyetle kabul ediyoruz bizler STKP her zaman kapımız açık gereken yardım ve desteği vermeye hazırız dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2012, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER