banner113

Kızıltepe Eymirli Ortaokulu Öğretmenleride Covid-19'a Karşı Toplu Aşılarını Yaptılar.

Yeni normalleşme sürecinde orta riskli grupta yer alan Mardin Kızıltepe’dede yüz yüze eğitimle birlikte öğretmenlerde Covid-19'a karşı aşılanmaya başladı.

Kızıltepe Eymirli Ortaokulu Öğretmenleride Covid-19'a Karşı Toplu Aşılarını Yaptılar.
Ülke genelinde olduğu gibi Mardin Kızıltepe’dede  yeni normalleşme sürecine geçildi. Az riskli grupta yer alan Mardin Kızıltepe’dede  uzun süredir kapalı olan  okullar açıldı. Yüz yüze eğitime geçilen kentte  öğretmenlerde Covid-19 aşılarını yaptırmaya başladı.
Kızıltepe Eymirli Ortaokulu öğretmenleride Covid-19'a karşı toplu aşılarını yaptılar.
Okul  Müdürü Recep Özçelik;’’ Eymirli Ortaokulu olarak öncelik sağlığımız diyerek okul idareci ve öğretmenlerimiz toplu olarak Covid 19 aşısının birinci dozunu yaptık. Aşımızı yaparak diğer meslektaşlarımıza örnek teşkil etmek istedik. Bu salgın hastalığın yayılımının engellenmesi hayatın normale dönmesi ve eğitim öğretimin yüzyüze yapılabilmesi için aşılarımızı yapmamız gerekir. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk' un önerdiği kırsal kesimde çalışan öğretmenlerin aşı olması görevini yerine getirdik. Ülkemizin en kısa sürede bu pandemi sürecinden kurtulmasını umarız’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 17:01

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER