Umut Kervanı Yeşilli'de Gıda Dağıtımı Gerçekleştirdi

Mardin ve ilçelerinde insani yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı Miraç kandili münasebetiyle Yeşilli'de gıda paketi dağıttı.

Umut Kervanı Yeşilli'de Gıda Dağıtımı Gerçekleştirdi
 

Sürdürdüğü insani yardım çalışmalarıyla Mardin'de yetim ve muhtaçların umudu olmak için çaba gösteren Umut Kervanı Yeşilli'de Miraç kandili münasebetiyle Yetim ve Muhtaçlara gıda paketi ulaştırdı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AKMAN, “Mardin Umut Kervanı olarak yardım çalışmalarımız  belli periyotlarda ve imkanlarımız dahilinde devam ediyor. Mesela hayırseverlerimizin bize ulaştırdıkları ekmekleri Artuklu merkezde düzenli olarak her gün yetim ve muhtaçlara ulaştırıyoruz. Umut Evi Muhtaç Giydirme Projesi  çerçevesinde her ay onlarca yetim ve muhtaca giyim yardımında bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin adak ve kurbanları oldukça kırmızı et dağıtımlarımız oluyor. Ara ara gıda dağıtımlarımız oluyor. Bu çalışmamız da hamd olsun gıda çalışmasıdır.

Akman, "Evet Miraç kandili münasebetiyle Mardin Umut Kervanı Yeşilli temsilciliğimize ulaşan Yeşilli'li hayırseverimize vekaleten 3 bin TL değerinde gıda paketlerini Miraç kandili münasebetiyle 20 aileye ulaştırdık. ”dedi.

Akman, son olarak “yetim ve muhtaçlara umut olmamıza vesile olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Üç ayların bereketinden, manevi atmosferinden istifade etmek için bir ekmek bağışlamak suretiyle de olsa tüm halkımızı kendi eliyle muhtaçlara ulaştırmak suretiyle veya bizim aracılığımızla yetim ve muhtaçlara ulaştırmak şeklinde bu iyilik kervanına katkı sunmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 10:02

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER