Kızıltepe Belediyesi Temizlik Seferberliği Başlattı

Kızıltepe Belediyesi ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde temizlik seferberliğine başladı. Her gün bir mahallede çalışmalarda bulunan ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte rutin çalışmalarının yanında genel temizliği de gerçekleştirecek.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik Seferberliği Başlattı
 

Koronavirüs tedbirlerine yönelik Kontrollü normalleşme sürecinde de tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini belirten Kızıltepe Belediyesi, rutin faaliyetlerinin yanı sıra her mahalleye ayrı bir çalışma programı uygulayarak genel temizlik seferberliği başlattı.


Günlük rutin çalışmalarının yanında mahalle mahalle uygulama yapan Kızıltepe Belediyesi, temizlik ekipleri ile birlikte girdiği mahalleyi baştan aşağıya elden geçirme çalışmalarına devam ediyor. Kızıltepe Belediyesi 4 vakumlu aracı,  konteyner yıkama ile tamir aracı, arasöz yıkama aracı, 2 damperli kamyon ve bir kepçe ile çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

İlçemizin çevre temizliğini sağlayarak vatandaşlarımıza sağlıklı bir alan oluşturma gayesindeyiz diyen Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam: “ Bizler ilçemizin temiz olmasını ve vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Koronovirüs salgını sürecinde de buna çok dikkat ettik ve etmeye devam ediyoruz. Mavi kategoride olmamız rehavete kapılmamız anlamına gelmiyor. Bizlerde çalışmalarımıza her geçen gün üzerine katarak daha fazla özen göstermeyi sürdürüyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 17:17

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER