banner113

Muhtarlar Vakıf için Temsilcilerini Seçtı

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan seçimde 112 Muhtar seçim sandığına gelerek Mehmet Bayram ve Zeydan Karakuş için oy kullandı.

Kızıltepe ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde yer alacak Muhtar adayını belirlemek için 21 Aralık 2012 Cuma günü İlçe Halk Eğitim Konferans salonunda Muhtarlarca temsilci seçimi yapıldı.  

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan seçimde 112 Muhtar seçim sandığına gelerek Mehmet Bayram ve Zeydan Karakuş için oy kullandı.  


İki adayın kıyasıya yarıştığı seçiminde, oy kullanacakların kalmadığı dakikalarda kimilerin telefonlarla gelmeyen Muhtarları arayarak, baskı suretiyle seçim yerine getirtip karşı oy kullanmalarına, Aday Mehmet Bayram tepki göstererek: “Seçim zamanı ve tarihi herkesçe bilindiğini buna rağmen gelmeyenleri telefonlarla çağırarak getirmenin doğru olmadığını, ya sandıkların açılması ya da seçimin iptal edilmesini” isteyince oluşan görüş birliği neticesinde, Sandık Kurulu yasal sürenin dolmasını beklemeden sandığın açılmasına ve oyların sayımına karar verdi.
  

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hatip Şeran’ın Sandık başkanlığında, Muhtar Fesih Koyun, S.Y.D.Vakfı Müdürü M.Emin Korhan’ın ve kalabalık bir muhtar kitlesinin gözetiminde açılan ve sayılan oyların ikisi (iki adayın isimleri yazıldığı için) geçersiz kabul edilirken 110 oy geçerli sayıldı. Geçerli sayılan 110 oydan, 46 oyu Zeydan Karakuş ve 64 oyu Mehmet Bayram aldı.

Oylama Neticesinde Hocaköy Muhtarı Mehmet Bayram Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde Muhtarların resmi temsilcisi oldu.
  

Mehmet Bayram seçildikten sonra, tebrikleri kabul etti ve ilk ziyaretini Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hadi Gökdemir’in makamına yaptı. Hadi Gökdemir Hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Mehmet Bayramı tebrik etti


Haber-Resim-Video [Mamoste
















Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2012, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER