banner113

Kızıltepe’de Fırat Türkmen&Ahmet Fescioğlu ilahi konseri büyük ilgi gördü

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri ilçede büyük bir coşku ve ilgiyle görmeye devam ediyor.

Kızıltepe’de Fırat Türkmen&Ahmet Fescioğlu ilahi konseri büyük ilgi gördü

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesinde bulunan Halı Caddesinde akşamları teravih namazı sonrası düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinin sahne aldığı etkinlikler kapsamında dün akşam sahne alan Fırat Türkmen ile Ahmet Fescioğlu ikilisinin ilahi ezgi konserine Kızıltepeliler büyük ilgi gösterdi.

Ramazanın 3. gününde iftar ve teravih namazının ardından çocuk için düzenlenen gösterinin ardından sahne alan Fırat Türkmen ile Ahmet Fescioğlu ikilisinin ilahi ezgi konserine Kızıltepeliler büyük ilgi gösterdi. Alanı tamamen dolduran tasavvuf müziği sevdalıları ilahilere eşlik ederek büyük coşku yaşadı. Cep telefonları ile ikiliye destek veren Kızıltepelilerin coşkusu karşısında Fırat Türkmen ile Ahmet Fescioğlu ikilisi seslendirdikleri ilahi ezgilerle büyük beğeni topladı. Filistin’i ve Filistinlileri de unutmayan ikili Filistin’de yaşananlara dikkat çekilerek, Filistin’e destek mesajları verdiği konserde bazı ilahi parçalarda izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken özellikle annem ilahinde gözlerden yaşlar aktığı görüldü.

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin adına Başkan yardımcısı tarafından Fırat Türkmen ile Ahmet Fescioğlu’na plaket takdim edildiği Proğram bitiminde çocuklara pamuklu şeker ve Osmanlı Macunu dağıtırdı.

Ramazanı dolu dolu yaşayan vatandaşlar yapılan etkinliklerden duydukları memnuniyeti Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin’e teşekkür ederek Ramazan ayı boyunca sürmesini istediler.

Ramazan ayının başlangıcıyla birlikte Grup Tillo ile çocukların ilgisini çeken Domino Adam ve Fırat Türkmen ile Ahmet Fescioğlu ile buluşan Kızıltepeliler bugün Bilal Göregen&Emrah Güneş İlahi konseri ve 15 Mart Cuma akşamı Sait Hatipoğlu&Recep Arslan sohbet ve ilahi dinletisi ile etkinlikler devam edecek.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER