banner113

DERİK TE AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ,

Mardin’in Derik ilçesinde Ak Parti Aralık ayı danışma meclis toplantısını Aydın Ayaydın öğretmenevi konferans salonunda yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

DERİK TE  AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI   GERÇEKLEŞTİRDİ,
Danışma meclisi toplantısına Mardin Ak parti İl teşkilatı ile Derik Ak Parti ilçe teşkilatından da çok sayıda kişi katıldı.
Danışma meclisinin açış konuşmasını yapan Derik Ak parti ilçe başkanı Ali Osman Tutal Derik genelinde yapılan faaliyetler anlatıldı.
Ak Parti Derik ilçe başkanı Ali Osman Tutal”Ak Partinin konjoktörel, illeri görüşlü siyaset yaparak değişen ve hızlı gelişen Türkiye’nin öncülüğünü başlattığını “belirterek , “Ak Partinin yönetim anlayışında halka hizmet vardır.Üzerimizde halkımızın hakkı olduğu bilinciyle yaptığımız görevin hakkını vermeye gayret ediyoruz.
Başbakanımız kendini halkına adamıştır.Halkımızda kendine hizmet edeni takdir etmiştir,”Siyaset yerelde başlar “diyerek bizde halkımızın arasındayız.Halkımızın talep ve isteklerini dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz.” diyen Tutal” Bölgemizdeki Kürt meselesinin temelinde Türkiye’yi yöneten eski yöneticiler ile sözde bu halkın temsilcilerinin arasındaki karşılıklı danışıklı dövüştür.Birileri bu halka zulüm ediyordu ve diğer tarafa eleman gitmesi için uğraşıyordu.Oysa olan bu halka oluyordu. Ne zaman ki bu ülkenin yönetimine Ak Parti geldi bunlara gerekli tepkiler verildi.Birileri içeriye girdi.Sözde temsilcilerin elindeki bahaneler alındı.Bunlara yani kütü niyetli,kan emicilere gerekli dersler verildi.Bu yüzden teşkilatımıza karşı tehditler artı.Ama şunu bilsinler ki biz tehditlere aldırış etmeyiz.bu halka hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız.”diyerek konuşmasını tamamladı.
Mardin Ak Parti il başkanı İbrahim Fide kürsüde yaptığı konuşmada “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzatmış olduğu Barış-Kardeşlik elinin havada kalmaması gerekir,bu anlamda kimin üzerine ne düşüyorsa yapması gerekir.Bu el samimiyet elidir.Derik Ak Parti ilçe Başkanımız Ali Osman Tutal çalışmalarını iyi yürütmektedir.Kendilerinden memnunuz. Danışma meclis toplantımızı bir günde 4 ilçe de gerçekleştirerek sürdürmekteyiz.Bu gösteriyor ki Ak Parti’nin canla başla halkının hizmetine koştuğunu.Ayrıca Mardin bölgemizin genelinde en fazla hizmetin de Derik ilçesinin aldığını unutmamak gerekir.
Bu nedenle Derik lileri çok seviyoruz.Bizler sizlerle varız.Biliyorsunuz kendi gibi büyük olan Mardin ilimiz Büyükşehir statüsüne kavuşmuştur.Danışma meclis toplantısına haberleri olmadıkları halde hazır bulunan kalabalığı görünce çok mutlu olduk ve bütün partili arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz”. diyerek konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2012, 18:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
DERİK
DERİK - 11 yıl Önce

i̇çerik olarak genel anlamda başkanın söylemlerine katılıyorum kardeşlik konusu ise eşit haklar temelinde olan bir olgu,kişilikli olmak illada medyatik olmaya gerek yok diye düşünüyorum başkana selamlar.

SIRADAKİ HABER