banner113

Çakar; Seçimde Demokrasi Kazandı

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, 7 Haziran 2015 Seçimlerinin sonuçlanmasıyla bir mesaj yayınladı.

Çakar; Seçimde Demokrasi Kazandı
Çakar mesajında şunları dile getirdi:

Seçim sonuçları halkımıza hayırlı olsun. Seçimde demokrasi kazandı, halk ne dediyse o oldu. Bugünkü seçimde hiç bir olumsuz olayın yaşanmaması çok önemlidir. Bu halkımızın sağ duyusunun bir göstergesidir. Bunun devamını diliyoruz.

Kürt sorununa çözüm, barış sürecine katkı, halkımızın refahı, huzuru ve özgürlüğü için beraberce kardeşçe bir yaşam ortamı inşallah yaratılacak. Seçimler sonucu koalisyon sistemine gidilecek. Önümüzde ki 4 sene Türkiye'yi yöneteceklerden Barış Sürecine sahip çıkmaları, refah ve huzuru yaymaları en büyük temennilerimiz den biridir.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) bugün belki de tarihi bir izlenime imza atmıştır. HDP'nin barajı aşması sonucu seçilen vekillerin çözüm süreci için ellerinden gelenini yapacağına inanıyoruz.

Halkın emanet oylarına sahip çıkılmalıdır. Demokratik Türkiye yolunda başarılar diliyor; tebrik ederiz. Haydi barış güvercinleri sizleri görelim...

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 17:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER