“Mardin’de Bir Gün’’ Projesi Kapsamında Mazıdağı Aşağıocak İlkokulu Öğrencileri Mardin’de Ağırlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı tarafından Mardin’de Bir Gün’’ Projesi Kapsamında Mazıdağı Aşağıocak İlkokulu Öğrencileri Mardin'de misafir edildi. Tarihi ve turistik yerleri görmek için Mardin'e gelen Artuklu Bağcılar İlkokulu ve Elmabahçe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı'yı makamında ziyaret etti.

“Mardin’de Bir Gün’’ Projesi Kapsamında Mazıdağı Aşağıocak İlkokulu Öğrencileri Mardin’de Ağırlandı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrenciler bir günlüğüne ‘’Mardin’de Bir Gün’’ projesi kapsamında  misafir edildi.

      İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI tarafından  Mazıdağı Aşağıocak İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini makamında misafir ederek, Mardin Valisi Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden SARI, öğretmenlerden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Öğrenciler Mardin Valisi Mustafa YAMAN’a ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI’ya teşekkür ettiler. Artuklu Öğretmenevinde ikram edilen kahvaltının ardından öğrenciler Mardin turuna çıkarıldı. Öğretmen ve öğrenciler Mardin Öğretmenevi, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Latifiye Camii, Kasımiye Medresesi ve alışveriş merkezini gezdiler. Güzel bir gün geçiren öğrenciler mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 10:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER