banner113

Kızıltepe’de Nikah Salonu Çalışmaları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden nikah salonu evlenecek olan çiftlerin mutluluklarına mutluluk katacak.

Kızıltepe’de  Nikah Salonu Çalışmaları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi tarafından yapımı devam eden nikah salonu hızla yükselmeye devam ediyor. Yeni bir hayata evet diyerek ilk adımlarını atacak olan çiftlerin en mutlu günlerini, tüm sevdikleri ile paylaşacakları nikah salonununda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 Evlenecek çiftlerin bekleme salonundan, konuklar için ayrılan bölümüne kadar unutulmaz bir nikah için tüm detayların düşünüldüğü nikah salonunun iki ay sonra tamamlanması planlanıyor.

         300 metrekarelik bir alana inşa edilen nikah salonu mutlu ve huzurlu ailelerin kurulması için atılacak olan ilk adımlara ev sahipliği yapacak. 60 kişilik kapasiteye sahip olan nikah salonunda 200 metre kare yeşil alan yer almaktadır. 200 metre kare yeşil alanda havaların güzel olduğu günlerde açık havada nikah töreni yapılabilecektir.

            Nikah salonu ve çevresi,  hayatlarının en özel anlarını nikah töreni ile ölümsüzleştirecek olan çitlerin nikah öncesi fotoğraf ve kamera çekimi yaptırabileceği farklı çekim alanlarını da barındırmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 10:53

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER