banner113

Kızıltepe Eğitim-Bir Sen Temsilciliği İftar Yemeği İle Üyeleriyle Buluştu.

Kızıltepe Eğitim-Bir Sen temsilciliği tarafından mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Kızıltepe öğretmen evinde üyelerine iftar verildi.

Kızıltepe Eğitim-Bir Sen Temsilciliği  İftar Yemeği İle Üyeleriyle Buluştu.


İftar yemeğine Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe İlçe Temsilciliğinin vermiş olduğu iftar programına, Eğitim Müfettişleri Başkanı Süleyman AKIN,İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir GÜMÜŞ, Derik ilçe  Milli Eğitim Müdürü Mustafa KAHRAMAN Kızıltepe Belediye Baskan yardımcısı Hadi GÖKDEMİR,Şube müdürleri ve Eğitim Bir Sen’in çok sayıda  üyesi katıldı.

Selamlama konuşmasını Eğitim-Birsen Kızıltepe Temsilcisi Tarık YILMAZ yaptı.

YILMAZ, " Hepiniz hoş geldiniz.  Vefa teşkilatımızın en büyük mihenk taşıdır. En zor zamanlarda geçtiğimizde yolumuzu açanlara her zaman vefamızı gösterdik. Şimdide gösteriyoruz. Yarında göstermeye devam edeceğiz.
“Eğitim çalışanlarının haklarını savunmak ve antidemokratik uygulamalarla mücadele etmek en temel varlık sebebimiz olmuştur. Kamu görevlilerinin, eğitim çalışanlarının özgürlük alanlarının genişletilmesi için çaba harcadık, bu uğurda mücadele verdik. Doğru, kararlı, büyük adımlarla yol aldık, yol açtık.  Haksızlığa karşı çıkmanın, iyiye, güzele ve doğruya dair arayışta örgütlü güçle yol almanın, gelenekten beslenerek geleceği aydınlatmanın, yeniyi inşa, değerlerimizi ihya, hak, emek, ekmek ve özgürlüğe dair soylu mücadeleyi sürdürme kararlılığının destanını yazan bir sendikanın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. İhtiyaç duyduğu her alanda ve zamanda üyemizin yanında yer aldık. Çalışma ve toplum hayatında özgün duruşumuzla, emeğe ve insana bakışımızla örgütlenme alanını yeniden şekillendirdik. Örgütlü gücün neleri başarabileceğini kısa sürede hem ulusal hem de uluslararası alanda gösterdik. Bir erdemliler hareketi olarak, birikimimizi paylaşmayı, farklı sendikal tecrübelerle buluşmayı, dünyanın değişik bölge ve kıtalarındaki ülkelerin eğitim sendikalarıyla kucaklaşmayı, dayanışmayı ve birlikte sendikacılık yapmayı hedefleyen bir idealle hareket ediyoruz. Bugün sizlerle geleneksel olan iftar yemeğinde bir araya gelmenin gururunu yaşıyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 Programımıza katılan tüm misafirlere Ramazan ayının ve orucunun bizlere, bütün Müslümanlara ve İslam alemine hayırlar ve bereketler getirmesini diliyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Allah bizim ve tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun." temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 08:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER