banner113

Mardin’de Üniversite öğrencilerine Ramazan’da ücretsiz iftar verilecek

Mardin Artuklu Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kampüs Merkezi Yemekhanede iftar programları düzenlenecek.

Mardin’de Üniversite öğrencilerine Ramazan’da ücretsiz iftar verilecek

Ramazan boyunca devam edecek iftar programlarının ilki öğrencilerin yoğun katılımıyla bir aile sofrası tadında gerçekleşti.

Üniversite çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimleriyle başlayan program Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti, Dua ve Ezan ile devam etti. Program İftar Yemeğiyle sona erdi.

İlk iftar programına Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Demirhan da katılarak ilk iftarını öğrencilerle birlikte açtı.

Rektör Yardımcısı Demirhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğüne bu anlamlı programa sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü destekleriyle ve Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi koordinasyonunda düzenlenen iftar programına katılan öğrenciler iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, öğrencilere yönelik ücretsiz iftar programlarının Ramazan boyunca hafta içi günlerde devam edeceği bilgisini verdi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER