Muhteşem Mezopotamya manzaralı Merlin Konağı Cafe Restaurant AÇILDI !..

Son yıllarda sadece ülkemizin değil tüm dünyanın ilgisini çekmeye başlayan tarihi ve kültür yapısı ile Unesco’nun “Dünya Mirası Kenti Listesine” girmeye aday olan Mardin yeni ve özgün mimarisiyle yeni bir konak Cafe Restaurant tarzıyla hizmet etmeye başladı

Muhteşem Mezopotamya manzaralı Merlin Konağı Cafe Restaurant AÇILDI !..
Dünyanın göz bebeği olan, tarihi dokusuyla eşi benzeri bulunmayan Mardin'deki tarihi yapılardan birisi olan Merlin Konağı muhteşem Mezopotamya manzarasıyla hizmet vermeye başladı.


Tarihi Konak hakında Genel Müdür Berrin Çelik şu açıklamalarda bulundu.

"Konağımızda Günün her saatinde TERAS CAFE' de çay, kahve çeşitleri, nargile, içecek çeşitleri, dondurma, fast food, aparatif yiyecekler, kahvaltı verilmektedir.

Restaurantımız KAHVALTI, ÖĞLE ve AKŞAM YEMEKLERİNDE servise açık olup, ister iç mekan ister terasında servis edilmek üzere, profesyonel aşcılarımız tarafından hazırlanan serpme kahvaltı, dünya mutfağı yemekleri, yöresel lezzetler, ızgara et ve balık çeşitleri, pide çeşitleri, tatlılar, mezeler ve daha bir çok lezzet servis edilmektedir.

MERLİN KONAĞI CAFE RESTAURANT; Eski Mardin'de (merkezde) olup, Sabancı Müzesini geçince, bitişiğindeki Mimarlık Fakültesi bitiminde hemen sağdadır.

Yerimiz üç katlıdır; üst giriş teras cafe, 2. kat haftanın belli günleri canlı müzik ve yine 2. kat teras cafe, 1. kat ve teras ise restaurant olarak hizmet verecektir. Her katımızın terası olup, tüm katlar muhteşem Mezopotamya manzarasına gündüz ayrı gece ayrı bir güzellikte geniş, önü açık bir açıdan sahiptir.

Ücretsiz Otoparkımız mevcut olup, vale hizmeti verilecektir. A la carte ve grup yemekleri için kapasitemiz yüksektir"dedi.


İLETİŞİM
(482) 213 72 02


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 01:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Leyla
Leyla - 10 yıl Önce

mardinde gidilecek mekan degil sakın gitmeyin

NEVAF CAN
NEVAF CAN - 10 yıl Önce

şuan mekandayim cay sogumadan seker servisi getirmiyorlar servis personeli terlikle cayi yan masada tepside duzelttikten sonra titrek ellerle servis yapiyor bi de bu guzel huzurlu serin mekanda yuksek ordama uygunsuz muziklere anlam veremedim.

rabia sari
rabia sari - 9 yıl Önce

Gordugum en kotu isletle misafirlerimi agirlamak istedim ama yerin dibine girdim pis pis pis ne cafe nede restaurant isletmektten bi haberler gordugum en vasat yer :(

serdar çiçek
serdar çiçek - 8 yıl Önce

Kazık bir mekan, ayrıca hizmette yok... misafirlerinizi goturmeyin rezil olursunuz kazığı da cabası

Baran sametoğlu
Baran sametoğlu - 8 yıl Önce

Mükemel manzarası we damak tadıdıyla tam anlamıyla füvkelade ortam tam puan yıldızli on puan

Armis
Armis - 8 yıl Önce

Hic iyidegil hizmet yok yazik ediyolar guzelim yere

Aysel noyan
Aysel noyan - 7 yıl Önce

Gitmeyin derim çok kazık bir yer müzik bedeli bile var yani gidenlerin dikkatine

Aysel noyan
Aysel noyan - 7 yıl Önce

Sakın gitmeyin kazık ve berat

SIRADAKİ HABER