banner113

Başkan Ayanoğlu Türkiye’nin En Başarılı 10’uncu Belediye Başkanı

İki yıldır farklı şirketler tarafından yapılan kamuoyu araştırmalarında Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu istikrarlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor.Deneklerin yüzde 53’ü Başkan Ayanoğlu’nu başarılı bulduklarını ifade etti.

Başkan Ayanoğlu Türkiye’nin En Başarılı 10’uncu Belediye Başkanı

Bu sonuçla, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu, yüzde 53 oy oranıyla Türkiye’nin en başarılı onuncu belediye başkanı oldu.

 

18-25 Mayıs tarihleri arasında 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 Büyükşehir'in tüm metropol ilçelerinde yapılan ankete göre Mardin Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu, yüzde 53 oy oranıyla Türkiye’nin en başarılı onuncu belediye başkanı oldu.

 

Aynı ankete göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olurken, Melih Gökçek ise  ikinci sırada yer aldı.

 

METROPOL İLÇELERDE 5'E 5

 

En başarılı metropol ilçe belediye başkanları listesinde ise ilk 10'da 5 CHP'li 5 de AK Partili belediye başkanı var. En başarılı 10 il belediyesi listesinde ise 6 AK Partili, 3 CHP'li ve 1 MHP'li belediye var.

ORC araştırma şirketinin yaptığı son 'En başarılı belediye başkanları' araştırmasında dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı.

 

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI

 

18-25 Mayıs tarihleri arasında 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 Büyükşehir'in tüm metropol ilçelerinde yapılan ankete göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu. İkinci sırada ise Melih Gökçek var.En başarılı il başkanları sıralamasında yüzde 62,9 oy oranıyla Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ilk sırada yer aldı.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER