banner113

Kızıltepe Ege Simetri Dershanesinde Erken Kayıt Avantajları

Kızıltepe Ege Simetri Dershanesinde erken kayıt avantajları 15.04.2024 rarihine kadar devam ediyor.

Kızıltepe Ege Simetri Dershanesinde Erken Kayıt Avantajları

Kızıltepe’de uzun yıllardır eğitim hizmeti veren ve yüzlerce öğrenciyi hayallerine ulaştıran Ege Simetri Dershanesi, bu yılda elde ettiği başarıyla Kızıltepe’nin eğitimine önemli ölçüde katkıda bulundu.  Kurulduğu ilk yıldan bu tarafa elde ettiği başarılarla ilçedeki birinciliğini muhafaza eden Ege Simetri Dershanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da başarısını sürdürüyor.
-Konusunda Uzman Hocalar Eğitim Veriyor
Başarılı olmanın iyi bir dershane seçmekten geçtiğini söyleyen Ege Simetri Dershanesi Müdürü Alpay Ege , Mardin’in en iyi dershanelerinden biri  olan Ege Simetri Dershanesi’ni en uygun fiyat ve konusunda uzman hocalar ve son teknolojik imkanlarla Kızıltepe halkının hizmetine  getirdiklerini söyledi.
-5-6-7-9-10-11. Sınıflarda Erken Kayıtlara Özel İndirimler
Avantaj fiyat ve taksitlendirme imkanı sunduklarını kaydeden Alpay Ege, ’’Seviye Tespit Sınavı (STS) başarı indirimi, peşin indirimi, 12 aya kadar özel taksitlendirme ve elektronik ödeme imkanı sunuyoruz. Erken kayıt avantajımız faydalanmanızı öneririz.
 -Okul Dersleri İle Paralel Eğitim
Avantajlı erken kayıt dönemiyle birlikte okullara özel programları başlattıklarını anlatan Alpay Ege, ’’Bu süreçte YKS nin önemli ve temel konularını okul dersleri paralelinde uygulayacağımız programlarla, öğrencilerimizin birikimlerinizi üst düzeye çıkartmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu.
-Kaliteli Rehber Öğretmen Takip Edecek
Öğrencilerin başarılı olmasında iyi bir dershane seçiminin, diyalog kurabilecekleri kaliteli bir rehber öğretmenin ve yıl boyunca takip edilecek verimli bir çalışma takvimlerinin olmasının çok önemli etkenler olduğunu vurgulayan Alpay Ege, bunların hepsinin kendi dershanelerinde etkin bir şekilde kullanıldığını kaydederek, ’’Biz tüm velilerimize ve öğrencilerimize buradan sesleniyoruz. Dershaneyi bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor. Yapılan seviye tespit sınavı ile birlikte yeni dönem avantajlı erken kayıt dönemine girdik.  Bu avantajlardan tüm Kızıltepelilerin yararlanmasını istiyoruz’’ dedi.   
-Avantajlı Ücret ve Taksitlendirme Sizleri Bekliyor
Avantajlı erken kayıt döneminde Ege Simetri dershaneleri olarak gerek ücret, gerek taksitlendirme, gerekse ekstra doküman ve promosyon desteğine avantaj yönüyle ticari kaybının çok önünde öğrencilerine sunduklarının altını çizen Alpay Ege r, ’’Ege Simetri dershaneleri olarak öğrencilerimize ve velilerimize çok sayıda avantaj sunuyoruz. Bunlardan velilerimiz için avantajlı ücret, taksitlendirme ve yakın takip sistemi imkanı sunarken, öğrencilerimiz için ise dershanelerimizin özel kitap seti olan Ege Simetri Kitap Seti, Çözüm DVD li çalışma kitapları, Akıllı Tahta Desteği, Aktif Test Kitapları. Randevulu Ders sistemleri,  Özgün Sosyal Aktiviteler ve Karakter Eğitimidir. Sadece Ege Simetri Dershanesi’ne has olan Akılı Tahta Destekli Teknolojik Sınıflarda, Özel Danışmanlık ve Rehberlik Sistemleri yine Ege Simetri Dershaneleri'nin eğitimde büyük tecrübe ve bilgi donanımına sahip hocalarımız eşliğinde eğitim verilmektedir. Biz yüksek standartlı bir eğitim anlayışı ile Kızıltepe’de eğitim veriyoruz’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 16:11

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Aslan
Emin Aslan - 1 ay Önce

Çok iyi kadro ve çok iyi eğitim ; kalitenin tek adresi

SIRADAKİ HABER