banner113

AK Parti Mardin Adayları Coşkulu Bir Şekilde Karşılandı

AK Partili adaylar ilk ziyaretleri Kızıltepe'ye gerçekleştirdikten sonra Derik Mazıdağı ve Ömerli İlçelerini de ziyaret ettiler.

AK Parti Mardin Adayları Coşkulu Bir Şekilde Karşılandı

4 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti genel merkezi tarafından Mardin adayı gösterilen milletvekili adayları ve Mardin Milletvekili Bölünmez Havaalanında davul-Zurna ve zılgıtlarla karşılandı.

 

 

TBMM idari amiri, Ak Parti Mardin Milletvekili ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ile 27. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili adayları Şehmuz Dinçer, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Munip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya geldikleri Mardin havalimanında partililer tarafından davul-zurna ve zılgıtlarla karşılandı. Milletvekili Bölünmez ve Milletvekili adayları Ak parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, partinin il-ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

 

 

Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan Milletvekili aday listesinde Mardin adayları ve TBMM idari amiri, Ak Parti Mardin Milletvekili ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, beraberlerinde Ak parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, eski Milletvekili Süleyman Bölünmez ve partinin il-ilçe yöneticileri ile ilk ziyaretlerini Kızıltepe ilçe teşkilatına gerçekleştirdiler. Heyeti ilçe başkan vekili M. Aydın Yücedağ ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

 

Ak Parti heyeti Kızıltepe ziyaretinin ardından öncAk Parti Derik İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler, burada Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldikten sonra Derik Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Hakan Kafkas’a makamında ziyarette bulundular.

 

 

Derik ziyaretinin ardından Mazıdağı İlçe Başkanlığını ziyarette bulunan Ak Pari heyeti ilçe başkanı Zeki Yetiştiren ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını görüştüler. Görüşmeden sonra Ak Parti heyeti Mazıdağı Kaymakamı-Belediye Başkan Vekili Halit Benek’i makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve 27. Dönem Milletvekili adayları, İl Başkanı Nihat Eri ile Yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Ömerli İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen heyet ardından Ömerli Kaymakamı-Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret ettiler.

 

 

Ziyaret edilen ilçe teşkilatlarında Milletvekili adayları tek tek tanıtılarak seçim çalışmalarının geceli gündüzlü bir çalışma içinde süreceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 11:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER