Mardin AK Parti Adayları Kızıltepe'de Coşkulu Bir Şekilde Çok Sayıda Araç İle Karşılandı

Ak Parti Mardin Milletvekili adayları, Kızıltepe'de konvoylan coşkulu bir şekilde karşılandılar.

Mardin AK Parti Adayları Kızıltepe'de Coşkulu Bir Şekilde Çok Sayıda Araç İle Karşılandı
24 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti genel merkezi tarafından Mardin adayı gösterilen milletvekili adayları Havaalanında davul-Zurna ve zılgıtlarla karşılandı. 27. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili adayları Şehmuz Dinçer, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Munip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya geldikleri Mardin havalimanında partililer tarafından davul-zurna ve zılgıtlarla karşılandı. Adaylar için kent merkezinde konvoy düzenlendi.

Milletvekili tanıtım programında bir konuşan AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat ERİ,  "6 milletvekili adayımızla Mardin'deyiz. "Partimiz ince eleyip sık dokuyarak milletvekili adaylarımızı belirlemiştir. Öncelikle seçilen adayların Mardin’imize vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu süreçte İl teşkilatımız, milletvekili adaylarımız ve bütün milletvekili aday adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarını yürütecek Allah’ın izni ile 24 Haziran akşamı en başarılı sonuçları alacağız. ” dedi.

 Ak Parti Mardin 2. sıra Milletvekili adayı Cengiz DEMİRKAYA, “Konvoyumuza katılım yüksek olması bizleri mutlu etti. Bu durum Kızıltepe'nin artık kabuğunu kırmasının gerektiğinin bir göstergesidir.Bugün bizlere güç verdiniz, moral verdiniz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


  Konuşmaların ardından AK Parti Mersin milletvekili adayları tek tek isimlerini okunarak, tanıtıldı.







Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 18:12

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER