banner113

Eri Seçim Sürecini Değerlendirdi.

Ak parti i başkanı Nihat Eri adayların belirlenmesinin ardından seçim sürecini değerlendiren bir açıklama yaptı.

Eri Seçim Sürecini Değerlendirdi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri hazırlıklarını sürdüren Ak Parti’nin Milletvekili adaylarını ve Mardin'de Ak Parti Milletvekilli seçim yarışını sırtlayacak 6 milletvekili adayının belirlendiğini belirten Eri, Buna göre 24 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti Mardin Adaylarının Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Münip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya şeklinde gerçekleştiğini açıklayan Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri şunları söyledi;

 

"Partimiz ince eleyip sık dokuyarak milletvekili adaylarımızı belirlemiştir. Öncelikle seçilen adayların Mardin’imize vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu süreçte İl teşkilatımız, milletvekili adaylarımız ve bütün milletvekili aday adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarını yürütecek Allah’ın izni ile 24 Haziran akşamı en başarılı sonuçları alacağız. Perşembe günü genel merkez aday tanıtım toplantısının ardından Cuma günü ilimizde bütün partililerimizin katılımı ile kendi aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz."

 

24 Haziran’ın tarihi bir karar olduğunu ifade eden Başkan Eri, “Bu tarihi kararın ne kadar önemli olduğunun hepimiz bilincindeyiz ve bu tarihi kararın tüm seçmenlere anlatılması hususunda vekil adaylarımız ve teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımızı ve saha faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran tarihini genel seçim tarihi olarak açıkladığı günden itibaren Mardin il teşkilatı olarak çalışmalarımıza hız kazandırdık. AK Parti kurulduğu günden itibaren önündeki her seçime en hızlı şekilde hazırlanan bir parti olma özelliğine sahiptir. Bir seçim bittiğinde hemen ardından diğer bir seçime hazırlanan bir partiyiz. Bu bağlamda tüm teşkilatımıza partililerimize ve adaylarımıza başarılar diliyor seçimin ülkemize ve Mardin'imize şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 14:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER