Kızıltepe Belediye Gençlik Merkezi Gençlerin Hizmetine Girdi

Kızıltepe Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesi’nde restore edilen mevcut bina Gençlik Merkezi’ne dönüştürüldü.

Kızıltepe Belediye Gençlik Merkezi Gençlerin Hizmetine Girdi

Gençler için restorasyon çalışmaları yapılan mevcut binanın yapım çalışmaları tamamlanarak gençlerin hizmetine sunuldu. Kızıltepe gençliğine yeni bir alternatif sunan Gençlik Merkezi’nin amacı gençlerin bir araya gelip kendi gelişimleri için çalışmalar yapacağı bir ortam sağlamak. Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezi, ferah ve modern dekorasyonu ile gençlerin ilgi odağı olmaya başladı.

 

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın talimatıyla çalışmalarına başlanan ve tamamlanan Gençlik Merkezi içerisinde bulunan; kütüphane, kafe, bilgisayar laboratuarı, müzik ve resim odaları, seminer salonu ve çalışma odasıyla gençlere çağdaş bir etkinlik ortamı sunuyor. 700 metrekarelik iki katlı alana sahip olan Gençlik Merkezi içerisinde barındırdığı birbirinden farklı çalışmalarla gençlerin uğrak yerleri arasında yer alıyor.

 

Gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri güzel bir ortamın oluşturulduğunu ifade eden Odabaş: “Gençlerimiz burada hem boş zamanlarını değerlendirebilecek hem de okuyup araştırabilecek. Sınav dönemlerinde burada daha rahat bir şekilde sınavlarına hazırlanabilecekler. Burası onlar için yeni bir alternatif yeni bir çalışma alanı.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 01:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER