banner113

Mova Aqua Parkta Özgün ,hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mova Aqua Park tarafından ,Aqua parkın sezona açılışı nedeniyle sahne alan pop müziğinin sevilen sanatçısı Özgün Mardinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mova Aqua Parkta Özgün ,hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Özgün’ den önce sahne alan DJ (dijey) izleyenleri coşturdu.Sergilediği performansıyla izleyicilerden takdir aldı.

 

Movapark   Alışveriş ve Yaşam Merkezinin düzenlediği etkinlikler kapsamında sahne alan pop müziğinin sevilen seslerinden Özgün muhteşem bir konser verdi.Sahneye çıkan Özgün'ün sempatik tavırları ve sahne performansı ile Mardinlilerin gönlünü fethetti. Mardinlilerin  yoğun ilgi gösterdiği konserde, son albümünün tüm parçalarını ve sevilen şarkılarını seslendiren Özgün'ün söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden davetliler gönüllerince eğlendiler.
Konserin sonunda Mova Aqua Park yönetimi , pop müziğinin sevilen sanatçısı Özgün'e performansından dolayı teşekkür etti.

Etkinlikler hakkında bilgi veren Mova Aqua Park yönetimi  ‘Aqua parkın bundan sonra da  bu tür etkinliklerin devam edeceği belirtildi. Mova Aqua Park  yönetimi ayrıca ,haftada bir gün (Salı ) günü bayanlara özel havuzun tahsis edileceğini ,personelin hepsinin bayan olacağı ve etrafının dışarıya kapatılacağı belirtildi.Eğer rağbet varsa bunun haftada iki güne çıkartılacağı belirtildi.Ayrıca Antalya’dan özel animasyon ve eğlence ekibinin yeni sezonda halkımıza hizmet edeceği belirtildi.Yeni hizmetlerden birinin de Aqua Park ta DJ (dijey)  olacağının ,vatandaşların serinlerken eğlendireceklerini belirti. Mova Aqua Park ta yüzme kurslarının da başlandığı 5-15 yaş arası hizmet edileceği ve kayıtların sınırlı olduğu belirtildi.

Mova Aqua Park yönetimi , daha önce bilindiği üzere çok değerli sanatçılarımızı ağırladık. Yine özel günlerde Mardinlilerin vazgeçilmez durağı olduk. Bu tür etkinliklerimiz yaz mevsimi boyunca devam edecektir  denildi.

Davetliler de böyle bir gece yaşattıkları için Mova Aqua Park yönetimi yetkili ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER