banner113

ATICILIK SPORCULARIMIZ DERECELERE DOYMUYORLAR

2013 Yılı içinde önce Antalya’da sonra Diyarbakır’da yapılan yarışmalarda Mardin adına bir ilki gerçekleştirerek 4 Türkiye rekoru kırdılar.

ATICILIK SPORCULARIMIZ DERECELERE DOYMUYORLAR

Gençler kategorisinde yarışan sporculardan Hakan Abakuş, Mert Vural ve Aziz Kara Büyükler kategorisindeki sporcularla yarıştılar. 22-28 Nisan’da Diyarbakır’da yapılan Ulusal Egemenlik Kupasında Aziz Kara, Mert Vural ve Hakan Abakuş’tan oluşan MARGENÇ Atıcılık takımı Genç Erkekler Ateşli Silahlar Yat Yarışında Türkiye 1. liği elde ederek başarılarının tesadüfi olmadığını gösterdiler. Aynı sporcularımız ferdi yarışlarda da 1. N.Hakan Abakuş, 2. Aziz Kara, 3. Mert Vural şeklinde ilk sırayı paylaşarak üç madalyayı da Mardin’e getirdiler. Yine N. Ömür Arkadaş, Y. Emre Gökalemin ve Kerem Aday’dan oluşan diğer Mardin takımı da 3. Olarak Bronz madalya aldılar.

Bayan takımı da erkeklerden geri kalmadı. Diyarbakır’da yapılan Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarına katılan ve Berçem Bingöl, E.Zeynep Aksoy, Elif Başlık’tan oluşan Mardin bayan takımı da Büyük Bayanlar Ateşli Tüfek Yat yarışlarında bir ilki gerçekleştirerek bayanlar kategorisinde takım halinde Türkiye 2.si oldular.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden ve sporculara olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, “Sporcularımızdan Hakan Abakuş’un yanında Mert Vural’in de milli takıma çağırılmasını bekliyoruz. Beklentimiz ve hedefimiz milli forma altında bu sporcularımızın Avrupa, Dünya ve Olimpiyat dereceleri getirmeleridir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER