Barışa Doğru Bisiklet Turu’nun finali Kızıltepe’de oldu

Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla bisiklet takımı sporcuları, İstanbul istikametinden başlattıkları Barışa Doğru Bisiklet Turu’nın finalini Kızıltepe’de gerçekleştirdi.

Barışa Doğru Bisiklet Turu’nun finali Kızıltepe’de oldu
Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla bisiklet takımı sporcuları, Barışa Doğru Bisiklet Turu kapsamında Kızıltepe Belediyesi'ni ziyaret etti. Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla bisiklet takımı sporcularını belediye bahçesinde Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk çiçeklerle karşıladı.

Geçilen yollarda kendilerine yönelik ilgi ve farkındalıktan memnun olduklarını belirten Atilla bisiklet takımı kaptanı Atilla Atay, "Halkımız ve devletimiz için olumlu bir gelişme olduğunu düşündüğümüz bu süreç için sivil toplum kuruluşlarının, sanatçıların, sporcular ve daha geniş bir kitleye hitap eden kişi ve kurumların destek vermesi, bunu dillendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu organizasyon vesilesiyle, halkımıza sporun saf ve temiz doğasını, dünyanın insanlık için en faydalı araç olarak seçtiği bisikletin, özgürlük ve mutluluk sembolüyle birleştirerek çok yönlü mesaj vermeye çalışacağız" dedi.

Kızıltepe Belediyesi'ni ziyarette bulunan sporcuları çiçeklerle karşılayan Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk, "Barış için pedal çeviren siz değerli dostlarımızın katkıları, çabaları ve etkinlikler sonucunda güzel günler göreceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER