banner113

Milletvekili Akdağ Güzel ve Çetin ailelerini barıştırdı

Kızıltepe’ye bağlı Demirci Mezrasında yaklaşık olarak 25 gün önce Güzel ve Çetin aileleri arasında kavga çıktı. Bu kavgada ciddi yaralanmalar olmuştu. Oluşan husumettin daha da büyümemesi için Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ’ın araya girmesiyle aileler barıştırdı.

Milletvekili Akdağ Güzel ve Çetin ailelerini barıştırdı

Yapılan barış yemeğine Milletvekili Akdağ, Kızıltepe müftüsü Latif Topçu, Mardin İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı ve bölgenin önde gelen aileler ve çok sayıda kişi katıldı.

 

 Barış merasimine katılan heyetler ile beraber karşılıklı ziyarette bulundular.

Demirci mezrasında kurulan çadırlarda yapılan barış yemeğinde çok insanın katıldı ve barış yemeğinde dualar okundu. Güzel ve Çetin aileleri daha sonra karşılıklı olarak toklaştılare.

 

İnsanlara Allah tarafından verilen nimetlerin saymakla bitmediğini kaydeden Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, bu nimetlerin farkında bile olmadıklarını söyledi.

Akdağ, “ Güzel bir ülkede yaşıyoruz. Bizde eksiklik olan unsur maalesef şefkattir.Bunun farkında olursak öfkemizi kontrol edebilirsek bir çok şeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.Değerli dostlar alim ve Seydalarımıza teşekkür ediyorum metanet ve alakalarından dolayı. İyilikte bulunan muhakkak iyilikle karşılanacaktır. Beklemediğimiz bir anda, beklide anlayamadığımız sebeplerde karşımıza hayır üzerine çıkar inşallah.

 

Başbakanımızın başlattığı çözüm süreci kapsamında ülkemizde barış iklimi hakim ve daim olması için sizlerden dua istirham ediyorum. Hepiniz televizyonlardan takip ediyorsunuzdur. Sayın Başbakanımızın rolü ve misyonu takdire şayandır. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. Sizleri kutluyorum beni çok mutlu ettiniz.” Dedi.

Bu barışa sebep olan insanları kutladığını belirten İl Müftü yardımcısı Mahsum Taşçı, bu tür barışların olması temennisinde bulundu.

Mehmet Salih Kılıç ise “ sizleri ve ailenizi kutluyorum şartsız koşulsuz bu barışa evet dediniz bizleri kırmadınız. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER