Kutlu Doğum Anısına 30 Bebeğe 30 Altın

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu beraberinde TOGEM sorumlusu Dilay Özdener'le birlikte Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti. Bayan Ayanoğlu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde yeni doğan 30 bebeğe 30 çeyrek altın, kız bebeklere ise altın küpe takıldı.

Kutlu Doğum Anısına 30 Bebeğe 30 Altın

               Fahriye  Ayanoğlu, iki yıl önce başlattıkları uygulamalara bu yıl da devam ettiklerini ifade ederek; “Allah’tan diliyoruz ki sevgili Peygamberimizle aynı gün dünyaya gelen bu bebeklerimiz O’nun güzel ahlakıyla donanmış şekilde hayatına devam etsin. Allah ömürlerini açık etsin Bebeklerin öncelikle sağlıklı, kazasız belasız bir şekilde, ülkesine ve ailesine hayırlı birer evlat olmalarını diliyorum.” dedi.

Aileler ise, kutlu doğum haftası nedeniyle yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler.Doğan bebekleri ve annelerini tek tek ziyaret eden Fahriye Hanım, daha sonra yeni doğan 30 bebeğe altınlarını taktı. Aileler ise, “Mardin Belediyesi ve Togem Onursal Başkanımız Fahriye hanımın bizlere yaptığı bu ziyareti ile insana olan sevgi ve saygısını göştermiş oldu. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER