banner113

KIZILTEPE’DEN DÜNYA’YA TİCARET KÖPRÜSÜ KURULDU

Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) üyesi işadamları Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON’nun Dünya Ticaret Köprüsü iş görüşmelerine katıldı.

KIZILTEPE’DEN DÜNYA’YA TİCARET KÖPRÜSÜ KURULDU

Bu yıl 18'incisi düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü'ne KASGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan KARAOZAN da katılım göstererek 135 ülkeden gelen 1428 işadamıyla görüşme imkânı ve firmaların çalışma alanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

KASGİAD Başkanı Karaozan, aralarında Venezuella, Nijerya ve Kongo’nun da bulunduğu yaklaşık 10 ülkeden 12 firma ile görüştüğünü, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ve en az 4 firma ile anlaşma yapabilmek için görüşmelere devam edeceklerini belirtti. Karaozan “Önümüzdeki yıl yapılacak olan programa daha iyi hazırlanıp gelmek istiyoruz ve artık Kızıltepe’deki işadamlarının da bu programlara daha çok ilgi gösterip katılmaları gerekiyor. Bu tür etkinlikler ticari hayat açısından kaçırılmayacak fırsatlardır.” dedi.


KASGİAD Genel Sekreteri Nurullah ERGÜN ise TUSKON üyesi bir dernek olarak TUSKON’nun dünya çapında yaptığı Ticaret Köprüleri, Yurt Dışı Ticaret Heyetleri ve benzeri çalışmalarda daha çok Kızıltepe’li işadamının katılımını beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER