banner113

Mardin yolunda kaza 1 ölü 4 yaralı

Mardin Kızıltepe karayolunda meydana gelen Trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Mardin yolunda kaza 1 ölü 4 yaralı

Edinilen bilgilere göre, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine doğru seyreden buğday yüklü Şeyhmus Boz  yönetimindeki kamyonun freni boşalması sonucu karşı şeride geçerek, önce araç çekicisine, ardından bir otomobile çarptı. Araç çekicisinin sürücüsü Aslan Akbaş'ın yaşamını yitirdiği kazada 4 kişi yaralandı.Kazadan kaçan bir yolcu Minibüsü ise şarampole yuvarlandı.

Dün akşam saatlerinde istasyon bölgesinde demiryolu yakınlarda yaşanan trafik kazasında, Şeyhmus Boz’un kullandığı kamyon, Aslan Akbaş (32) yönetimindeki 47 DH 123 plakalı araç çekicisine çarptı. kamyon, daha sonra Mardin Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Zafer Akıncı'nın kullandığı 32 FE 694 plakalı otomobile çarptı. Araçta bulunan Dr. Zafer Akıncı, eşi Dr.Funda Akıncı ile küçük kızları Elif Sıla Akıncı yaralanırken, Seyir halindeki  münibüs ise kazadan kaçarken şarampole yuvarlandı. Kazaya sebep olan kamyon iki araca çarptıktan sonra, köprü korkulukları ve orta refüjün üzerinden takla atıp devrilerek durabildi.

Yaşanan feci kazada kamyonun biçtiği araç çekicisinin şoförü Aslan Akbaş (32) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü Şeyhmus Boz, otomobilde bulunan Akıncı ailesinin üç ferdi olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Mardin Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alınan yaralılardan kamyon sürücüsü Şeyhmus Boz'un ağır yaralı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği, Dr. Zafer, eşi Funda ve Kızı Elif Sıla Akıncı'nın da ameliyata alındıkları belirlendi.

Meydana gelen trafik kazası nedeniyle Mardin-Kızıltepe karayolu yaklaşık iki saat trafiğe kapandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER