banner113

Mardin Milletvekillerinden Derik'e Çıkarma

Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey Derik Metina bölgesindeki köyleri tek tek dolaşıp vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Mardin Milletvekillerinden Derik'e Çıkarma
Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Milletvekili Abdurrahim Akdağ il başkanı İbrahim fide, Derik ilçe Başkanı Ali Osman Tutal il yönetim kurulu üyeleri ve Derik ilçe teşkilatından oluşan bir heyetle Derik ilçesi Metina bölgesindeki köyleri ziyaret ettiler.

 Köylüler yapılan ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet içinde olduklarını söyleyen köy halkı, Metina bölgesine yıllardır sadece AK PARTİ hükümetinin hizmet getirdiğini dile getirdiler. Bölgedeki yol, elektrik, eğitim ve su ile ilgili gidilen hemen hemen her köyde bitirilmiş veya yapımı devam eden hizmetlerin olduğu görüldü.Bu ziyarette Milletvekillerine olan ilgi her köyde kendini farklı renklerde büyük küçük demeden çok güzel görüntülerin oluştuğu gözlerden kaçmadı.Milletvekilleri ve beraberlerindeki teşkilat mensupları Yöresel kıl çadırlarında ağırlandı.Köy hayatının zorluklarını çeken kadınların ilgiside görülmeye değerdi.

Köylülerin eksik kalan hizmetleri not edilerek imkanlar çerçevesinde ilgili sorunların giderileceği söylendi.

Gidilen her köyde barış sürecine dair sayın Başbakana ve AK Partiye karşı büyük bir memnuniyet vardı.Bu sorunu artık bitirin, huzur istiyoruz, artık barış istiyoruz dediler.

Mardin milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin şahkulubey çözüm süreci için yapılan çalışmlar ve sayın başbakanın konu hakkındaki kararlı tutumunu anlatarak, bu sürecin başarıyla tamamlamsı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Gezi parkı olayna da değinen milletvekiller, dış güçlerin, faiz lobisinin, Chpnin ve bir takım marjinal grupların Ak Parti ve Sayın Başbakanın önünü kesmek için yakıp yıkarak, kamu ve özel mallara zarar vererek toplumun huzurunu bozmaya çalıştıklarını, ancak başarıya ulaşamadıklarını dile getirdiler.

Ankara sincan ve İstanbul kazlıceşmedeki mitinglerinde halkın bu tür olaylara prim vermediği, milli iradenin halk olduğu bunun yolununda sadece ve sadece sandıkta belirlendiğini sandıkla geldik sandıkla gideriz.Halkın bize verdiği emaneti ne pahasına olursa olsun sahip çıkacaklarını ve vatandaşlarımızın sayın başbakanımıza olan sevgi ve güvenin daha da büyüdüğünün ıspatı olmuştur.Milli iradeye saygı mitingleri diğer illerimizde devam etmektedir.Milletvekilleri Derik ilçesindeki temaslardan sonra akşam saatlerinde Ömerli ilçesinde çiftçi ve Altundağ ailesinin düğününe katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER