banner113

Kızıltepe'de lise öğrencisi 3 gündür kayıp

Kızıltepe ilçesinde 3 gün önce okula gitmek üzere evden çıkan Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Abdüsselam Özgün’den haber alınamıyor.

Kızıltepe'de lise öğrencisi 3 gündür kayıp

İlçenin Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Baba İbrahim Özgün, 3 gün önce okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Abdüsselam Özgün’ün hayatından endişe ettiğini söyledi.

Baba İbrahim Özgün, “Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıfında okuyan oğlum Abdüsselam Pazartesi Sabahı okula gitti ve bir daha eve dönmedi. Sorduk soruşturduk. Saat 13.30'da bir arkadaşıyla okuldan ayrılmış bir internet kafeye gittiklerini öğrendik. Yaklaşık bir saat internet kafede arkadaşıyla beraber kalmış daha sonra arkadaşına eve gideceğini söylemiş ama 3 gündür oğlum eve gelmedi." dedi.

 Emniyete haber verdiklerini ve aramadıkları yer bırakmadıklarını söyleyen Baba Özgün, "Her köşe bucağı aradık ama bulamadık, hayatından endişe ediyoruz. Böyle bir olayı Allah kimsenin başına getirmesin. Onu görenlerin insanlık adına bizlere haber vermelerini rica ediyoruz. Bugün benim çocuğum kayboldu yarın başkası kaybolabilir. Onun için bu konuda herkesten hassasiyet bekliyorum. Oğlumu bulanların ya da bir yerde görenlerin 0535 881 0369 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.” diye konuşan acılı baba, Son olarak çocuğuna seslenerek, “Canım oğlum seni çok merak ediyoruz sen gelmezsen biz ölüyüz eğer gelirsen bize, bana ve annene hayat vereceksin. Çünkü sen bizim hayatımızsın sende herhangi bir endişe olmasın seni çok seviyoruz. Evine gel lütfen”

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 18:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER