banner113

25 Geçici işçi için kura çekimi yapıldı

Toplum Yararına Çalıştırma Projesi (TYÇP) kapsamında Kızıltepe Belediyesi'nde 01.07. 2013 ile 330.09.2013 tarihleri arsında istihdam edilecek 25 Kişilik işçi alım ilanına 30 kişinin müracaat etmesi üzerine Türkiye İş Kurumu Mardin İl Müdürlüğünden görevli memurlar ile Belediye Başkanlığınca oluşturulan komisyon huzurunda 20.06.2013 tarihinde saat 10.00’de belediye meclis toplantı salonunda kura çekimi yapıldı.

25 Geçici işçi için kura çekimi yapıldı


Kızıltepe Belediye Başkanlığı ve İŞKUR’un koordineli olarak yürüttükleri proje kapsamında 25 kişi geçici olarak istihdam edilecek. 25 işçi Park  Bahçe ve Temizlik İşler Müdürlüklerinde çevre düzenleme işlerinde çalıştırılacaktır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Kızıltepe Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği, toplum yararına çalışacak 25 geçici işçinin kura çekiminden önce Belediye Başkan yardımcısı Burhan Kurhan yaptığı konuşmada, İŞKUR’ un ortak çalışması ile 25 kişinin daha Kızıltepe Belediyesi bünyesinde istihdam edileceğini söyledi. Kurhan, “Geçen yıl TYÇP kapsamında istihdam ettiğimiz işçilerden oldukça verim aldık. Çekilecek kurada isimleri çıkacak işçilerimiz 3 ay süre ile çalışma kapsamında olacaklar. Çalıştırılacak personellerim belediyemizin Temizlik İşler Müdürlüğü ve Park ve Bahçelerde ağaçlandırma, park yapım, bakım ve onarımında görev yapacaklar.Hem kendilerine hem ilçemize hem de belediyemize büyük faydası olacak bu projenin.İşsizliği azaltma adına çalışmalarımız devam edecek”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER