banner113

Akdağ ve Bayar Ailelerinin Mutlu Günü

Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın oğlu Yaser Akdağ, yaşamını Esra Bayar ile birleştirdi.

Akdağ ve Bayar Ailelerinin Mutlu Günü
Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ’ın oğlu Yaser Akdağ, yaşamını Esra Bayar ile birleştirdi. Damat Yaser Akdağ, Mardin’in tanınmış ailelerinden Bayar ailesinin kızı Esra Bayar ile dünya evine girdi.

 

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan, Mardin Vali Yardımcıları, Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri bölgenin ileri gelenleri, kanaat önderleri ve yaklaşık 4 bin davetlinin hazır bulunduğu düğün Kızıltepe’de ki Dünaysır Düğün salonunda gerçekleştirildi.

 

Konuklarını kapıda karşılayan Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ’ın mutluluğunu gönderdikleri mesajlarla paylaşanların arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve Milletvekilleri yer alırken, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin’de düğüne çelenk göndererek bu sevince ortak oldular.

 

Okunan Mevlit ve ilahilerden sonra Konukların onuruna verilen yemeğin ardından gelin Esra Bayer ile Damat Yaser Akdağ, Havai fişek ve ışık gösterileri altında ve davul-zurna ile davetlilerin alkışları eşliğinde düğün salonuna geldiler.

 

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve Ak Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış’ın şahitliğini yaptıkları Nikahı Mardin Belediyesi Nikah Memuresi Sevgi Yağmurcukardeş kıydı.

 

Nikah töreninin ardından, düğün pastalarını birlikte kesen genç çift, gerçekleştirilen takı töreni eşliğinde tebrikleri kabul ettiler.

 

Genç çifti tebrik eden damadın babası, Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, uzak yakın demeden mutluluklarını paylaşmak üzere düğünlerine gelen, mesaj göndererek iyi dileklerini sunan bütün herkese selam ve sevgi ve muhabbetlerini ileterek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER