banner113

ULUSAL AJANS MARDİN’DE HAYATBOYU ÖĞRENME COMENIUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hayatboyu Öğrenme (LLP)/Comenius Programı kapsamında, 9 Ekim 2012 tarihinde Mardin'de Comenius Programı faaliyetlerine ve proje hazırlamaya ilişkin Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak illerinden gelen 100 katılımcıya yönelik bir günlük Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

ULUSAL AJANS MARDİN’DE HAYATBOYU ÖĞRENME COMENIUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü ve İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü de hazır bulundu.


Mardin Yay Grand Otel'de saat 09:30 sıralarında başlayan toplantı, Ulusal Ajans Comenius Uzmanlarının bilgilendirme sunumu, Mardin Yay Grand Otel'de saat 09:30 sıralarında başlayan toplantıda, Ulusal Ajans Comenius Uzmanlarının bilgilendirme sunumu, başvuru formunun tanıtımı ve grupların oluşturulması ve proje örneklerinin sunulması etkinlikleri gerçekleştirildi. Projelerinin sunumunun ardından etkinlik sona erdi.

Vali Turhan AYVAZ, ilimizde gerçekleşen bu eğitim için Ulusal Ajans Comenıus Uzmanlarına teşekkür ederek, böyle toplantılara ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Bu bilgilendirmelerin, ilimizde daha çok proje yazılmasına ve hayata geçirilmesine vesile olacağını, bu nedenle bu tür etkinlikleri her zaman desteklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2012, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER