Aşiti Mahallesi’ne Yeni Park Projesi

Her geçen gün ilçedeki park sayısını artıran Kızıltepe Belediyesi, vatandaşın faydalanabileceği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Aşiti Mahallesi’ne Yeni Park Projesi

Şimdide Aşiti Mahallesi’ne yapacağı 4 bin 206 metrekarelik çok amaçlı park projesi için kolları sıvadı.

Kızıltepe Belediyesi tarafından Aşiti Mahallesi’ne yapılacak olan park 4 bin 206 metrekarelik alanda yapılacak. Parkın içerisinde 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası, hentbol sahası, çocuk oyun grubu, fitness alanı, bisiklet ve koşu yolu yer alacak. Parkın hazırlıklarına başlandı. Hazırlıklarına başlanan parkı Kaymakam- Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’da yerinde inceledi. Görevlilerden parkın hazırlıkları hakkında bilgiler aldı.

Parkın birçok açıdan Aşiti Mahallesi’ne ayrı bir renk katacağını vurgulayan ODABAŞ: “Amacımız gençlerimizin, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği alanları çoğaltmak, sosyalleşmelerinin önünü açmak. Bu yapacağımız park diğer yaptığımız parklardan biraz farklı, bu parkın içerisinde aynı zamanda basketbol, voleybol ve hentbol sahası yer alacak. Bu parkımızla çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla da buluşturacağız. Yeni parkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 15:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER