Kızıltepe Fırat İlkokulunda “Sağlıklı Gıda Mutlu Gelecek/Healthy Food Happy Future” Etwinning Projesi

Mardin Kızıltepe Fırat ilkokulu Sağlıklı Gıda Mutlu Gelecek/Healthy Food Happy Future adlı projeyi Türkiye,Romanya,İtalya ekibi ile başarılı bir şekilde yürüterek öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kızıltepe Fırat İlkokulunda “Sağlıklı Gıda Mutlu Gelecek/Healthy Food Happy Future” Etwinning Projesi

Proje kapsamında ekip arkadaşlarıyla online temaslar sağlıyor ve yaptıkları etkinlikleriyle eğitim hayatlarına yenilikler ekliyorlar. Bu başarılı proje ile öğrenciler hem eğleniyor, hem öğreniyor hem de bir çok web2 aracıyla tanışıyorlar. Projenin ortak dillerinden olan İngilizceyi de aktif kullanarak dil gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Diğer akranlarına örnek olacak sağlıklı bir yaşam için bir çok etkinlik düzenleyerek geleceklerini inşa ediyorlar.
Proje kurucusu Ankara Etimesgut Abdürrahim Karakoç İlkokulu öğretmeni Gökten Ulusal liderliğinde Türkiye, İtalya, Romanya ekibi özverili şekilde çalışmalarını yürütüyorlar.
Okul müdürü Sait Büyük:”Fırat İlkokulunda görevli olan öğretmenlerimiz Hüseyin Kılınç, Songül Tutuş ve Ayşenur Kaya’yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 20:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER