banner113

Başsavcı Akgün Gazetecilere veda ziyaretinde bulundu.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine veda ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Akgün Gazetecilere veda ziyaretinde bulundu.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Yaz Kararnamesiyle Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Antakya-Kırıkhan ilçesi Başsavcılığına tayin edilen Atilla Akgün ilçede çeşitli veda ziyaretlerinde bulundu.

Veda ziyaretleri kapsamında Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Akgün, Cemiyet Başkanı Mehmet Halit Solhan ve Cemiyet üyeleri Faraç Çobanoğlu ile Emin karakulak tarafından karşılandı. Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün 2 yıl görev yaptığı süre içinde basın mensupları ile de görev icabı çalışma yürüttüklerini belirterek bu nedenle vedalaşmak ve helallık istemek üzere hem cemiyete hem de ilçede çeşitli veda ziyaretlerinde bulunduğunu söyledi.

Kırıkhan Başsavcılığı görevine atanan Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün’ün Cemiyeti ziyaret etmesi nedeniyle memnunluk duyduklarını belirten Cemiyet Başkanı Mehmet Halit Solhan ve cemiyet üyeleri 2 yıldır görevini başarıyla yürüten Akgün’ün yeni görev yerinde de başarılarını ve görevini en iyi şekilde sürdüreceğinden emin olduklarını belirterek. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin ardından Başsavcı Akgün, gazeteciler ile vedalaşarak cemiyetten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 15:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER