USTA GAZETECİ'DEN'' MARDiN YEMEKLERi '' KiTABI

Mardin'in Usta Gazetecilerinden İsmail Dinçel'in yeni Kitabı Olan ''Mardin Yemekleri'' kitabı çıktı. Mardin Yerel Yemekleri ile Orijinal Mardin Resimlerinin bulunduğu kitabı, uzun uğraşlardan sonra yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlayan usta Gazeteci İsmail Dinçel, Kitabının tanıtımını Adana'da Yaptı.

USTA GAZETECİ'DEN'' MARDiN YEMEKLERi '' KiTABI
Mardinli ünlü Ses Sanatçıları Mahmut Mardinli ve Murat Akgün'ün de davetli Olduğu Salonda kitabın tanıtımını yaparak, davetlilere kitabını dağıtan usta gazeteci, olumlu eleştiriler almasının 2 yıldır verdiği emeklerinin boşa gitmediğini gösterdiğini bunun da kendisini mutlu ettiğini söyledi. Uzun uğraşlardan sonra kitabının ilk baskısını çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını Ettiğini Belirten Yılların Deneyimli Gazetecisi İsmail Dinçel, Mardin'in Tanıtımına bir nebze de olsa katkıda bulunmanın kendisini mutlu ettiğini açıkladı.4 Kitabını çıkarmanın sonsuz mutluluğunu yaşadığını belirten Usta Gazeteci İsmail Dinçel, ''Kitabın tanıtımın katkıda bulunan Mardinli Sanatçılar Sayın Mahmut Mardinli ve Murat Akgün'e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. ''dedi.
İsmail DİNÇEL Kimdir?
1954 Mardin'de doğan Dinçel, ilk ve orta öğrenimini Mardin'de yaptı. Liseyi Ankara'da ve İstanbul'da Polis Okulu'nda okudu. İsmail Dinçel evli ve üç çocuk babasıdır. Dinçel; Ankara Gündem Gazetesi, Özğün Gazetesi, Dış Haberler Müdürü Ankara Vuslat Dergisi, Parlemanto Dergisi, Eyvan Dergisi, Mardin Dergisi, Katılım Dergisi, Mardin Gap Gazetesi, Güney Hakimiyet Gazetesi, İlkhaber Gazetesi, Mardin Haber, Marmaranın Sesi Gazetesi, Kızıltepe Ekspress Gazetesi ve 47 TV Ankara Temsilciliğini yapmaktadır. Ankara Arsel Ajansı'nın ve Ankara Mar-ev'in basın danışmanlığını yapmaktadır. 3 kitap çıkartmıştır ve 3 ödül almıştır. Mardin fotoğrafları ve Mardin belgeselleri vardır. İsmail Dinçel ayrıca mardinimiz.com'un Temsilciliğini ve artukluhaber.net'in Genel Yayın Yönetmenliğini ve Ankara Temsilciliğini yürütmektedir

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER