banner113

KASGİAD Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi…

KASGİAD Başkanı Seyithan Karaozan, Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtım Projesi kapsamında Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

KASGİAD Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi…

Kızıltepede ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin daha iyi bir hayat planlaması yapabilmeleri ve yeteneklerine uygun üst öğrenim yapabilmeleri amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtımı projesi kapsamında Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik konferansta konuşan KASGİAD Başkanı Seyithan Karaozan eğitim hayatı ve iş hayatı ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Karaozan konferansta yaptığı konuşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen talepten çok memnun olduğunu ve KASGİAD olarak bu tür sosyal çalışmalarda ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade etti.

Öğrencilerle hayatı boyunca karşılaştığı olaylar çerçevesinde tecrübelerini paylaşan Karaozan, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri ve daha iyi bir geleceğe sahip olmak için çok çaba sarfetmeleri gerektiğini söyledi. Konferans soru cevap bölümüyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER