Mardin'e Yeni Bir Damak Tadı

Büyükşehir olması ile birlikte her gün değişen ve büyüyen Mardin, yeni bir yeni damak tadına daha kavuştu.

Mardin'e Yeni Bir Damak Tadı

Yenişehir’de Baraj İş merkezinde hizmete giren Baklavacı Sunguroğlu’nun açılışı önceki gün törenle yapıldı. Mardin’de damak tadına önem verenler böylelikle yeni bir lezzet durağına daha kavuşmuş oldu.
Damak zevkimizde ayrı bir tat oluşturacak olan Baklavacı Sunguroğlu açılış törenine Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, başta olmak üzere kurum müdürleri, işadamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kent merkezinde eksikliği hissedilen Antep Baklavasına yönelik hizmet verecek olan Baklavacı Sunguroğlu’nun Mardin Şubesini açan Mehmet Emin Güneş, “Bölgemizde yeni biz hizmet vermek için yola çıktık. Baklavacı Sunguroğlu ile Mardin’e ve bölgeye kaliteli lezzetler sunacağız.”dedi.

Temiz bir ortamda ve güler yüzlü çalışanlarıyla Mardinlilere hizmet vermeye özen göstereceklerini vurgulayan Güneş, Mardin’de eksikliği hissedilen tatlı alanında yeni damak tatlarını sunduklarını söyledi.
ANTEP’DEN GÜNÜBİRLİK BAKLAVA
“Tadınca Vazgeçemeyeceksiniz” sloganıyla faaliyete başladıklarını kaydeden Güneş, “Geçtiğimiz günlerde hizmete başladık. Damak tadını bilenler ve tatlısevenler için doyumsuz bir tat sofrası kurduk. Açılışımızı da yaparak artık 7 gün 24 saat Mardinlilerin hizmetindeyiz. Yemek sektörüne ilk kez giriyoruz. Fakat tatlıdan ve lezzetten çok iyi anladığım için bunu en öncelikli ilke edindim. Amacımız vatandaşlarımıza temiz ve ferah bir ortamda lezzetli ikramlar sunmak. Türkiye’de baklava denildiği zaman akla ilk gelen ismin Antep Baklavası olduğunu bizler de Gaziantep’teki marka isim olan Sunguroğlu ile anlaşarak Mardin’e şubemizi açtık. Antep Baklavasını günübirlik olarak Mardinliler için Gaziantep’den özel bir şekilde Mardin’e getiriyoruz. Güler yüzlü personelimiz ve deneyimli ustalarımızla hizmet veriyoruz. Tüm Mardin halkını iş yerimize bekliyoruz. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Mardin Milletvekilimiz Abdurrahim Akdağ’a ve katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

AÇILIŞI AKDAĞ YAPTI
Açılış öncesi bereket duası okunan ve Mardinlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine katılan Abdurrahim Akdağ açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti. Akdağ, son gelişmelerle birlikte bölgenin daha cazip hale geleceğini belirterek çözüm sürecinde yaşanan gelişmeleri anlatarak duyduğu memnuniyeti davetlilerle paylaştı.


BİZ DE TÜRKİYE’NİN AĞZINI TATLANDIRACAĞIZ

İşletme sahibini kutlayarak hayırlı olsun dileğini ileten Akdağ, kaliteden ve lezzetten ödün verilmemesini istedi. Akdağ, Mardinlilerin ağzını tatlandıran bu müessesi gibi AK Parti olarak kendilerinin de çözüm sürecini sonuçlandırarak bütün Türkiye’nin ağzını tatlandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Mardin, genç bir iş adamı aracılığı ile bir yeni mekân daha kazandı. Çok şık ve çok güzel bir pastahane olarak Mardin ve bölgesine hizmet verecek. Ben bol kazançlar diliyorum. Güneş Ailesine hayırlı uğurlu olsun diliyorum.”dedi.


ÖNCELİĞİ MARDİN’E VERDİK
Açılış kurdelesini Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ile birlikte kesen Sunguroğlu Baklavanın Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Baz ise Mardin’e nezih ve güzel bir mekân kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sunguroğlu olarak önceliklerinin damak tadı ve hijyen olduğunu dikkat çeken Baz, “Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Para kazanmakta tabii ki önemlidir ama bunu hizmetten, kaliteden, hijyenden ve en önemlisi lezzetten ödün vermeden yapıyoruz. Sunguroğlu bugün Türkiye’de bir marka haline gelmişse bizler bu ilkelerimize borçluyuz. Şube açmak için Türkiye’den ve hatta dünyanın dört bir yanından bizlere başvuru yapılıyor. Ancak bizler önceliğimizi Mardin’e verdik.”şeklinde konuştu.
Çok sayıda Mardinlilerin katıldığı açılış törenine siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi. Açılışın ardından davetlilere Antep baklavasından ikram edildi.
Baklavanın yanında kadayıf, havuç dilimi, fıstık ezmesi ve dondurma da ikram ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2013, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER